1 886 427 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kalas Diána -

Dr. Kalas Diána

4.09 | 7 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kalas Diána bőrgyógyász-gyermekbőrgyógyász szakorvos. 1986-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Több, mint 30 éves igen széles körű szakmai tapasztalatomat szakmailag elismert, igen nagy beteg forgalommal rendelkező buda...

Tovább olvasom
Dr. Kalas Diána -

Dr. Kalas Diána

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kalas Diána bőrgyógyász-gyermekbőrgyógyász szakorvos. 1986-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Több, mint 30 éves igen széles körű szakmai tapasztalatomat szakmailag elismert, igen nagy beteg forgalommal rendelkező budapesti kórházak bőrgyógyászati osztályán szereztem meg: 10 évig a Szt...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kalas Diána bőrgyógyász-gyermekbőrgyógyász szakorvos.

1986-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Több, mint 30 éves igen széles körű szakmai tapasztalatomat szakmailag elismert, igen nagy beteg forgalommal rendelkező budapesti kórházak bőrgyógyászati osztályán szereztem meg: 10 évig a Szt. István Kórház Kun utcai kórházában (bőrgyógyászat, égés-plasztika), majd ezt követően a Heim Pál Kórház gyermekbőrgyógyászatán dolgoztam. 2000 és 2007 között a II. kerületi Kapás utcai Szakorvosi Rendelőintézetben voltam főorvos. 2006-tól a MÁV Kórház Központi Rendelőintézet bőrgyógyászati osztályát vezettem, majd az egészségügyi átszervezést követően az Állami Egészségügyi Központ bőrgyógyászati osztályán voltam főorvos. 2009 és 2012 között a Gyógyír Kft XI. Ker. Bőr és Nemi beteg Gondozó Intézetet majd 2012-től 2017-ig az Országos Sportegészségügyi Intézetben a bőrgyógyászati rendelést vezettem. 2017-től magán klinikákon dolgozom.

Rendszeresen publikálok egészségügyi szaklapokban, illetve különböző felkéréseknek eleget téve szerepelek a médiában.

 

Specializáció

  • bőrgyógyászati megbetegedések diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

  • 1992 Bőrgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

4.09 az 5-ből
5 csillag
43 %
4 csillag
43 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
14 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.29
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4
Megfelelő volt az ellátásod? 4

Részletes vélemények

Bence
2021. augusztus
-
A 20 perces kezelésből sajnos késtem 10 percet, de a maradék 10 percben már annyira sem méltatott a doktornő, hogy az egyetlen anyajegyemre legalább ránézzen, hogy kell e aggodnom, vagy sem, és elég ha kérek egy későbbi időpontot, ahol meg tudja csinálni az egész kezelést. A recepcióssal üzent, hogy a késés miatt kérjek egy másik időpontot.
Vanda
2020. november
A doktornő kedves, hozzáértő. A problémám is gyorsan megoldódott.
-
László
2019. december
Nagyon kedves és figyelmes
Sajnos a diagnózis, amiről csak én tehetek
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése