2 377 848 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Koczka Viktória -

Dr. Koczka Viktória

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Koczka Viktória bőrgyógyász szakorvos. Rengeteg allergiás, fertőzéses vagy daganatos eredetű állapot tartozik a bőrgyógyászati betegségek közé, az ekcémától kezdve egészen a gombás bőrbetegségekig, vagy a jóindulatú anyajegyektől akár a bőrrákig, m...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Koczka Viktória -

Dr. Koczka Viktória

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Koczka Viktória bőrgyógyász szakorvos. Rengeteg allergiás, fertőzéses vagy daganatos eredetű állapot tartozik a bőrgyógyászati betegségek közé, az ekcémától kezdve egészen a gombás bőrbetegségekig, vagy a jóindulatú anyajegyektől akár a bőrrákig, melyek kezelésére időpontot foglalhatnank hozzánk. A bőrfüggelékek be...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Koczka Viktória bőrgyógyász szakorvos. Rengeteg allergiás, fertőzéses vagy daganatos eredetű állapot tartozik a bőrgyógyászati betegségek közé, az ekcémától kezdve egészen a gombás bőrbetegségekig, vagy a jóindulatú anyajegyektől akár a bőrrákig, melyek kezelésére időpontot foglalhatnank hozzánk. A bőrfüggelékek betegségei közül leggyakoribb a körömgomba, a hajhullás vagy éppen a fokozott szőrnövés. Időnként sajnos az is előfordul, hogy a bőrgyógyászati tünetek csak a valódi problémák felszínét jelentik és valójában valamilyen belső szervben kezdődött a betegség.

Klinika, ahol rendel:
NaturMed Egészségügyi Centrum - Balatonfüred
Vanderlich egészségcentrum

Specializáció

  • bőrmikroszkópos anyajegyvizsgálat

Tanulmányok

  • 1981 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar
  • 1986 bőrgyógyászati szakvizsga

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése