1 017 885 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kovács Fruzsina -

Dr. Kovács Fruzsina

(1)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, spanyol
Bemutatkozás

Dr. Kovács Fruzsina bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése „Célom az, hogy a betegeket megfelelő empátiával, odafigyeléssel és tudásom legjavát nyújtva kezeljem. A bőrtünetek hátterében gyakran belgyógyászati kiváltó ok áll, ezért...

Tovább olvasom
Dr. Kovács Fruzsina -

Dr. Kovács Fruzsina

Beszélt nyelvek: angol, magyar, spanyol
Bemutatkozás

Dr. Kovács Fruzsina bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése „Célom az, hogy a betegeket megfelelő empátiával, odafigyeléssel és tudásom legjavát nyújtva kezeljem. A bőrtünetek hátterében gyakran belgyógyászati kiváltó ok áll, ezért holisztikus szemléletű gyógyító munkára törekszem." A Doktornő az...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kovács Fruzsina bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése

„Célom az, hogy a betegeket megfelelő empátiával, odafigyeléssel és tudásom legjavát nyújtva kezeljem. A bőrtünetek hátterében gyakran belgyógyászati kiváltó ok áll, ezért holisztikus szemléletű gyógyító munkára törekszem."

A Doktornő az általános bőrgyógyászati problémák, mint az anyajegyek szűrése, körömgomba, pikkelysömör és különböző bőrdaganatok diagnosztizálása és kezelése mellett bőrsebészeti és sexuális úton terjedő betegségek esetében is tud segíteni.

 

 

Specializáció

 • Általános bőrgyógyászat (acne, ekzema, rosacea, anyajegyszűrés, fertőző bakteriális- és vírusos bőrbetegségek, csalánkiütés, körömgomba, pikkelysömör, bőrdaganatok)
 • Bőrsebészet – biopsziák, kisebb esztétikai beavatkozások elvégzése, bőrnövedékek eltávolítása
 • Szexuális érintkezéssel terjedő betegségek (STD) ellátása, nemi szervek bőrbetegségei

Tanulmányok

 • 2018 Bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga (2018)
 • 2012 Szegedi Tudományegyetem, Angol Orvosi Szakkommunikátor szak
 • 2012 Szegedi Tudományegyetem, Általános Orvosi Kar, általános orvos

Tagságok

 • EADV (European Academy of Dermatology and Venereology)
 • Magyar Dermatológiai Társula

Vélemények

1 értékelés
2020. március
Hogy tudtam találkozni Kovács F dr-nővel,a jazzy rádióban hallottam mindenre kiterjedő műsorát, és ezért kerestem Őt meg,mert sokban tudott nekem segíteni.
Nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalatom.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése