1 886 478 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kuzmanovszki Daniella - Bőrgyógyász, Kozmetológus

Dr. Kuzmanovszki Daniella

4.93 | 95 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kuzmanovszki Daniella bőrgyógyász, nemigyógyász, onkológus szakorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának szakorvosa és az Onkodermatológiai Osztály vezetője. Pácienseit bőrgyógyászati tanácsadásra, a...

Tovább olvasom
Dr. Kuzmanovszki Daniella - Bőrgyógyász, Kozmetológus

Dr. Kuzmanovszki Daniella

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kuzmanovszki Daniella bőrgyógyász, nemigyógyász, onkológus szakorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának szakorvosa és az Onkodermatológiai Osztály vezetője. Pácienseit bőrgyógyászati tanácsadásra, anyajegyszűrésre várja. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a melanoma...

Tovább olvasom
Harmo-Derma Kft.
1073 Budapest, V. kerület, Erzsébet krt. 14. 1/1. (16-os kapucsengő) (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kuzmanovszki Daniella bőrgyógyász, nemigyógyász, onkológus szakorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának szakorvosa és az Onkodermatológiai Osztály vezetője. Pácienseit bőrgyógyászati tanácsadásra, anyajegyszűrésre várja. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a melanoma-szűrésre, hiszen tudja, hogy ez milyen fontos a megelőzés szempontjából. Emellett a jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás eltávolítását is vállalja, valamint nemi betegségek kezelésével is foglalkozik. Ha az alábbi tünetek valamelyikét észleled magadon, mindenképp jelentkezz be hozzá: kóros folyás, kiütések, hólyagok, viszketés, sebek, fájdalom stb.!

Specializáció

 • bőrdaganatok szűrése és kezelése
 • anyajegyek vizsgálata
 • jóindulatú növedékek sebészeti eltávolítása
 • esztétikai bőrgyógyászat
 • nemi betegségek szűrése, kezelése

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának szakorvosa, az Onkodermatológiai Osztály vezető helyettese

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar (2006)
 • bőrgyógyászat-kozmetológia szakvizsga (2011)

Vélemények

4.93 az 5-ből
95 értékelés alapján
5 csillag
94 %
4 csillag
6 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.95
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.88
Megfelelő volt az ellátásod? 4.87

Részletes vélemények

Márta
2021. szeptember
-
nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
-
A weboldalon ahol foglaltam sehol sem találtam előzőleg árlistát,de gondoltam nem lesz drágább,mint más magán orvosnál. Majdnem a duplája volt mint amire számítottam egy 2 perces szemmel vizsgálás és 2 recept felírása 27 ezer Ft ami horror. Plusz a két krém is nagyon drága volt amit felírt a doktornő.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Szakértelem, kedvesség, gyorsaság
-
Péter
2021. február
Nagyon részletesen elmagyarázott mindent a doktornő, majd miután megbeszéltünk mindent, külön rákérdezett, hogy van-e még valami.
-
Mónika
2021. január
-
Nem volt ilyen
Péter
2020. november
Türelmes volt az orvos, és igyekezett mindenre kitérő tájékoztatást adni.
-
Éva
2020. november
A Doktornő maximális odafigyeléssel, szűk szakterületétől eltérő problémáról is teljes körűen tájékoztatott. Azon ritka kivételek egyike, akik gyógyítani akarnak, a teljes embert nézik, nem sak a szűk szakterületük panaszait ismerik!
Nem volt ilyen
Ildikó
2020. október
Maximális ellátást kaptam. A doktornő szakmai tudása, betegekhez való hozzáállása, kedves és közvetlen stílusa követendő példa!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
A doktornő nagyon kedvesen és nyugodtan elmagyarázta mi fog történni, vizsgálat közben minden észrevételét azonnal érthetően elmagyarázta, minden felmerülő kérdésre figyelmesen és részletesen válaszolt. Nem azt éreztem, hogy jön a következő páciens és bármit is siettetne. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szakmai felkészültsége, kedvességét, és türelme miatt.
Nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. június
Szaktudását és segítőkészségét kiemelkedőnek tartom. Nagyon kedves, csak hozzá!
Nincs ilyen
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése