968 997 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kuzmanovszki Daniella - Bőrgyógyász, Kozmetológus

Dr. Kuzmanovszki Daniella

(76)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kuzmanovszki Daniella bőrgyógyász, nemigyógyász, onkológus szakorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának szakorvosa és az Onkodermatológiai Osztály vezetője. Pácienseit bőrgyógyászati tanácsadásra, a...

Tovább olvasom
Dr. Kuzmanovszki Daniella - Bőrgyógyász, Kozmetológus

Dr. Kuzmanovszki Daniella

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kuzmanovszki Daniella bőrgyógyász, nemigyógyász, onkológus szakorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának szakorvosa és az Onkodermatológiai Osztály vezetője. Pácienseit bőrgyógyászati tanácsadásra, anyajegyszűrésre várja. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a melanoma...

Tovább olvasom
Harmo-Derma Kft.
1053 Budapest, V. kerület, Múzeum körút 7. 1. em. 1. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kuzmanovszki Daniella bőrgyógyász, nemigyógyász, onkológus szakorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának szakorvosa és az Onkodermatológiai Osztály vezetője. Pácienseit bőrgyógyászati tanácsadásra, anyajegyszűrésre várja. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a melanoma-szűrésre, hiszen tudja, hogy ez milyen fontos a megelőzés szempontjából. Emellett a jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás eltávolítását is vállalja, valamint nemi betegségek kezelésével is foglalkozik. Ha az alábbi tünetek valamelyikét észleled magadon, mindenképp jelentkezz be hozzá: kóros folyás, kiütések, hólyagok, viszketés, sebek, fájdalom stb.!

Specializáció

 • bőrdaganatok szűrése és kezelése
 • anyajegyek vizsgálata
 • jóindulatú növedékek sebészeti eltávolítása
 • esztétikai bőrgyógyászat
 • nemi betegségek szűrése, kezelése

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának szakorvosa, az Onkodermatológiai Osztály vezető helyettese

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar (2006)
 • bőrgyógyászat-kozmetológia szakvizsga (2011)

Vélemények

76 értékelés
2020. szeptember
2020. szeptember
A doktornő nagyon kedvesen és nyugodtan elmagyarázta mi fog történni, vizsgálat közben minden észrevételét azonnal érthetően elmagyarázta, minden felmerülő kérdésre figyelmesen és részletesen válaszolt. Nem azt éreztem, hogy jön a következő páciens és bármit is siettetne. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szakmai felkészültsége, kedvességét, és türelme miatt.
Nem volt ilyen
2020. augusztus
2020. július
2020. június
Szaktudását és segítőkészségét kiemelkedőnek tartom. Nagyon kedves, csak hozzá!
Nincs ilyen
2019. november
2019. július
2019. július
2019. július
2019. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése