2 781 285 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Molnár Katalin - Bőrgyógyász, Gyermekbőrgyógyász, Allergológus

Dr. Molnár Katalin

4.84 | 957 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Molnár Katalin bőrgyógyász, allergológus vagyok. 25 éve dolgozom orvosként, szakorvosként. Szakorvosi, majd PhD doktori tanulmányaimat Szegeden a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján végeztem. A PhD öszöndíj keretén...

Tovább olvasom
Dr. Molnár Katalin - Bőrgyógyász, Gyermekbőrgyógyász, Allergológus

Dr. Molnár Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Molnár Katalin bőrgyógyász, allergológus vagyok. 25 éve dolgozom orvosként, szakorvosként. Szakorvosi, majd PhD doktori tanulmányaimat Szegeden a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján végeztem. A PhD öszöndíj keretén belül lehetőségem volt Hollandiában, Groningeni Egyetemen kutatási...

Tovább olvasom
Dr. Molnár Katalin Magánrendelése - személyes konzultáció
1145 Budapest, XIV. kerület, Bosnyák u. 1/A. földszint (Tisza István tér), I-es rendelő csengője (15.sz. csengő) (Alsórákos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Molnár Katalin bőrgyógyász, allergológus vagyok. 

25 éve dolgozom orvosként, szakorvosként. Szakorvosi, majd PhD doktori tanulmányaimat Szegeden a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján végeztem.  A PhD öszöndíj keretén belül lehetőségem volt Hollandiában, Groningeni Egyetemen kutatási munkában részt venni, ill. 10 évvel később szintén Hollandiában, Hágában 3 évet szakorvosként gyógyítani a Prins Willem-Alexander Kliniek-en.  2000 óta a Heim Pál Kórházban szakorvosként, majd adjunktusként dolgoztam, 2008-ban megszereztem az allergológiai szakvizsgát, majd általános bőrgyógyászati és allergológiai rendelést végeztem. Évente több alkalommal volt lehetőségem hazai és külföldi kongresszusokon, továbbképzéseken részt venni, ill. előadóként szerepelni.

Fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást, a tudományos ismeretterjesztő előadások tartását, ezért vettem részt a nemzetközi melanoma nap keretén belül iskolai, óvódai, sport klubban történő önkéntes melanoma szűrésen, ill. védőnőknek tartandó előadáson. A Heim Pál Kórházban évekig szerveztem és tartottam az „Atópia Iskola” c. előadást, ahol sok érdeklődő szülő kapott részletes felvilágosítást erről a krónikus, csaknem népbetegségnek számító állapotról. Örülök, hogy a rendelőmben felnőtt és gyermekek ellátását is végezhetem, sokszor családi-bőrgyógyász-allergológusként.  A vizsgálatok során a hosszú évek tapasztalata mellett az empátia, bizalmi légkör megteremtése is nagyon fontos a sikeres gyógyulás-gyógyítás érdekében

Specializáció

 • Általános bőrgyógyászati vizsgálatok
 • Allergológia, ekzemás, csalánkiütéses betegek kivizsgálása
 • Gyermekbőrgyógyászat
 • Közönséges szemölcs (verruca vulgaris), uszodaszemölcs (molluscum) kezelése, eltávolítása
 • Anyajegyek vizsgálata
 • Melanomaszűrés

Kórházi háttér

 • Heim Pál Gyermekkórház

Tanulmányok

 • Szegedi Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma 1998 Groningen, Hollandia Bőrgyógyászati Klinika, kutatási munka
 • 1999 Bőrgyógyászat szakvizsga 2001 PhD fokozat2000- Heim Pál Gyermekkórház, Bőrgyógyászati Osztály
 • 2008 Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga
 • 2010-2012 Prins Willem Polikliniek, Hága, Hollandia, bőrgyógyász, allergológus

Dr. Molnár Katalin vélemények

4.84 az 5-ből
957 értékelés alapján
5 csillag
87 %
4 csillag
11 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.87
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.74
Megfelelő volt az ellátásod? 4.76

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. december
-
Sajnos számomra nem volt egyértelmű, hogy online a foglalás, így egy személyes vizsgálatra mentén, ahol természetesen nem volt ott a doktornő.

(ellenőrzött értékelés)
2022. november
A doktornő nagyon kedves, segítőkész. Mindenkinek ajánlani tudom.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. november
A vizsgálat kifejezetten jó hangulatban, kellemes légkörben, profin és gyorsan zajlott le. A körülményekhez képest pofátlanul olcsó.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. október
Kízárólag szuperlatívuszokban tudoka doktornőről írni. A nyugalom, ami áradt belőle engem is megnyugtatott. Akut problémával kellett gyorsan orvost találnom. Megnyugtatott, nem akart megijeszteni. Türelemre intett, elmondta, hogy jelenleg mit lehet tenni. Továbbá nem az akut problémához kapcsolódó egyéb bőrproblémámra is rákérdezett, megbeszéltük, adott terápiás javaslatot arra is. Az asszisztens is profi, barátságos.
Ide nem tudok mit írni, tehát csak azt tudom leírni, hogy nem volt kellemetlen tapasztalatom. Ez egy feleslegesen kitöltendő kötelező rész.

(ellenőrzött értékelés)
2022. október
Nagyon kedves és közvetlen volt a Doktornő ! Kislányom egy picit sem félt ,mert a Doktornő a vizsgálat előtt mindent elmondott ,megmutatott mit miért csinál .
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. október
Profi es mellette nagyon kedves. Orulok hogy hamar sikerult idopontot foglalnom hozza, ha barmi gondom lesz a jovoben, hozza fogok fordulni.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. október
Segítőkész és figyelmes volt velem. Alaposan elmagyarázta, hogy mi a probléma, hogyan kezelhető.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. október
A Doktornő nagyon rövid időn belül tudott velem konzultálni. A vizit Google Meet-en keresztül történt. Nagyon kedves volt, segítőkész, igazából mindent meg tudtunk beszélni amit személyesen is megbeszéltünk volna. Megmutattam videón keresztül a panaszt, tudott nekem receptet felírni. Nagyon sok időt spórolt nekem ezzel. Ajánlom mindenkinek.
Nem volt ilyen, nagyon jó tapasztalatokkal távoztam

(ellenőrzött értékelés)
2022. október
A doktornő kedves, alapos, részletesen kérdezte ki a problémát, amivel felkerestem. Teljes körűen tájékoztatott a kezelési lehetőségekről. Az online platform jól működött.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. szeptember
Nagyon alapos a Doktornő. Nem csak a jelenlegi problémánkkal foglalkozik, hanem tényleg alaposan megvizsgálta a gyermeket, nincs e más betegsége.
-