1 886 442 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Rencsár Éva -

Dr. Rencsár Éva

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1978-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1984-ben szakvizsgáztam bőr-nemibetegségek-kozmetológiából. Több, mint 25 éve dolgozom a csepeli bőr-és nemibeteggondozóban. 1991-ben neveztek ki vez. főorvos helyettesnek, 2004 óta gond.vez . főorvos. Á...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Rencsár Éva -

Dr. Rencsár Éva

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1978-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1984-ben szakvizsgáztam bőr-nemibetegségek-kozmetológiából. Több, mint 25 éve dolgozom a csepeli bőr-és nemibeteggondozóban. 1991-ben neveztek ki vez. főorvos helyettesnek, 2004 óta gond.vez . főorvos. Általános bőrgyógyászattal foglalkozom, ezen belül gyermek bőrbetegsé...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1978-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1984-ben szakvizsgáztam bőr-nemibetegségek-kozmetológiából. Több, mint 25 éve dolgozom a csepeli bőr-és nemibeteggondozóban. 1991-ben neveztek ki vez. főorvos helyettesnek, 2004 óta gond.vez . főorvos. Általános bőrgyógyászattal foglalkozom, ezen belül gyermek bőrbetegségekkel/atopiás ekzemával, uszodaszemölcsök stb./, serdülőkori bőrpanaszokkal/pattanásos bőr stb./, hajhullással, körömgombával, bőrfüggelékek eltávolításával, anyajegyszűréssel .

Specializáció

 • gyermek bőrbetegségek /atopiás ekzema, uszodaszemölcsök stb./
 • serdülőkori bőrpanaszokl (pattanásos bőr stb.)
 • hajhullás
 • körömgomba
 • bőrfüggelékek eltávolítása
 • anyajegyszűrés

Tanulmányok

 • 1978 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvos
 • 1984 bőrgyógyászat szakvizsga

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése