1 074 984 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sinka-Pálinkás Rita -

Dr. Sinka-Pálinkás Rita

(23)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sinka-Pálinkás Rita bőrgyógyászként és kozmetológusként dolgozik. Kozmetológusként különböző szépészeti kezeléseket végez (pl.: ráncfeltöltés, hialuronsavas mezoterápia, Drakula terápia, ajakfeltöltés, karikás szemek kezelése, tartós szőrtelenítés)...

Tovább olvasom
Dr. Sinka-Pálinkás Rita -

Dr. Sinka-Pálinkás Rita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sinka-Pálinkás Rita bőrgyógyászként és kozmetológusként dolgozik. Kozmetológusként különböző szépészeti kezeléseket végez (pl.: ráncfeltöltés, hialuronsavas mezoterápia, Drakula terápia, ajakfeltöltés, karikás szemek kezelése, tartós szőrtelenítés). Emellett végez melanóma szűrést digitális fotódokumentációval. Szö...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Sinka-Pálinkás Rita bőrgyógyászként és kozmetológusként dolgozik. Kozmetológusként különböző szépészeti kezeléseket végez (pl.: ráncfeltöltés, hialuronsavas mezoterápia, Drakula terápia, ajakfeltöltés, karikás szemek kezelése, tartós szőrtelenítés). Emellett végez melanóma szűrést digitális fotódokumentációval. Szövettani vizsgálatot és a bőrelváltozások kimetszését is vállalja. Akkor is őt érdemes felkeresned, ha HPV-szűrésre és/vagy -tipizálásra szeretnél menni, esetleg a gyerekeden uszodaszemölcsök jelentek meg, amiket el kell távolíttatni.

Specializáció

  • általános bőrgyógyászat
  • gyermek bőrgyógyászat: uszodaszemölcs eltávolítása
  • esztétikai beavatkozások: karikás szemek kezelése, duolifting, bio-felszívódó szálas arckontúrozás és testkontúrozás, ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, mezoterápia, Drakula (PRP) terápia, mikrodermabrázió, arcértágulat kezelése, seprűvénák, visszértágulatok lézer-kezelése, tartós szőrtelenítés, arc és dekoltázs frakcionált lézerkezelése
  • menlanóma szűrővizsgálat: anyajegy digitális vizsgálata + fotódokumentáció
  • bőrelváltozások kimetszése szövettani vizsgálattal
  • HPV kimutatása, tipizálása

Vélemények

23 értékelés
2016. március
2016. február
2016. január
Rendkívűl segítőkész, alapos és gondos volt a vizsgálat során, mindenre kiterjedt a figyelme, nagyon sok jótanácsot kaptam.
2016. január
2016. január
2015. december
Nagyon kedves és alapos. Jó szakember.
2015. november
2015. október
gyors, szakszerű
nem volt
2015. szeptember
2015. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése