2 377 872 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Smolcz Katalin -

Dr. Smolcz Katalin

4.88 | 8 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Érdeklődési területeim szinte a teljes bõrgyógyászatot felölelik, így - többek között - foglalkozom festéksejtes anyajegyek dermatoscopos vizsgálatával, gondozásával, bőrdaganatok szűrésével, rosacea, acne, pikkelysömör, allergiás és fertőzéses eredetű...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Smolcz Katalin -

Dr. Smolcz Katalin

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Érdeklődési területeim szinte a teljes bõrgyógyászatot felölelik, így - többek között - foglalkozom festéksejtes anyajegyek dermatoscopos vizsgálatával, gondozásával, bőrdaganatok szűrésével, rosacea, acne, pikkelysömör, allergiás és fertőzéses eredetű (bakteriális, vírusos, gombás) bőr- és körömbetegségek, különböző e...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Érdeklődési területeim szinte a teljes bõrgyógyászatot felölelik, így - többek között - foglalkozom festéksejtes anyajegyek dermatoscopos vizsgálatával, gondozásával, bőrdaganatok szűrésével, rosacea, acne, pikkelysömör, allergiás és fertőzéses eredetű (bakteriális, vírusos, gombás) bőr- és körömbetegségek, különböző eredetű lábszárfekélyek kezelésével is valamint különböző jóindulatú, esztétikai problémát okozó bőrelváltozások eltávolításával – akár intim területeken is.

Specializáció

 • acne, rosacea és bőrnövedékek lézeres eltávolítása
 • festéksejtes anyajegyek dermatoscopos vizsgálata
 • bõrdaganatok szűrése
 • pikkelysömör-, allergiás és fertőzéses eredetű (bakteriális, vírusos, gombás) bőr- és körömbetegségek kezelése
 • lábszárfekélyek kezelése

Kórházi háttér

 • MÁV Kórház rendelőintézet

Tanulmányok

 • 1999 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
 • 2005 - Bőrgyógyászat szakvizsga

Vélemények

4.88 az 5-ből
5 csillag
88 %
4 csillag
13 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.88
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.63
Megfelelő volt az ellátásod? 4.75

Részletes vélemények

Alexandra
2022. április
A vizsgálat után rögötn elvégezte a kezelést, kedvesen elmagyarázott mindent. Nagyon kellemes tapasztalat volt!
-
István
2021. november
Már első találkozáskor érezhető szakértelme és elhivatottsága. Nem csak figyelmes de türelemmel és megértéssel áll a páncienshez. Egészen kivételes mennyire megkönyítette a kezeléseket.
-
Rúzsa Katalin Antónia
2021. július
Mindent részletesen elmagyarázott, és a vizsgálat után rögtön el is végezte a beavatkozást. Így nem kellett még 2-3 alkalommal visszamennem a rendelőbe, amivel időt, és helyet biztosított más betegek számára. Köszönet érte!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése