Google+
142 934 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Szilágyi Melinda

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Szilágyi Melinda 2004-ben szerezte meg általános orvosi diplomáját a SOTE-n, majd 2010-ben bőrgyógyászati szakvizsgát szerzett. Dolgozott az Országos Onkológia Intézetben, a Heim Pál Kórház Gyermekbőrgyógyászatán és a SE Bőr-Nemikórtani és ...

Specializáció, szakmai háttér

általános bőrgyógyászat, onkodermatológia, gyermekbőrgyógyászat, Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar (2004), Bőr- és nemigyógyászat szakvizsga (2010)

Tovább olvasom >
A

Alfa Egészségközpont

1036 Budapest, III. kerület, Lajos utca 66. B. lh V. emelet (Óbuda)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Alfa Egészségközpont

1036 Budapest, III. kerület, Lajos utca 66. B. lh V. emelet (Óbuda)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szilágyi Melinda 2004-ben szerezte meg általános orvosi diplomáját a SOTE-n, majd 2010-ben bőrgyógyászati szakvizsgát szerzett. Dolgozott az Országos Onkológia Intézetben, a Heim Pál Kórház Gyermekbőrgyógyászatán és a SE Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán, valamint a XI. és a XV. kerületi szakrendelésen is. Egy idő után az esztétikai beavatkozások iránt is érdeklődni kezdett. Az Alfa Egészségközpontban rendelve akné, rosacea, pikkelysömör, ekcéma kezelést, valamint gombás, bakteriális, vírusos fertőzések (HPV szemölcs, herpesz) kivizsgálását és megszüntetését végzi. Emellett őt érdemes felkeresned, ha körömproblémád van, esetleg a hajad hullik, fekély alakult ki a lábszáradon, vagy a terhesség hatására elváltozások jelentek meg a bőrödön. Különböző szűrővizsgálatokat (anyajegy, bőrdaganat, STD - szexuális úton terjedő betegségek kivizsgálása) is végez, és a gyerekek bőrgyógyászati megbetegedéseit is ellátja. Gyermekbőrgyógyászként a különböző vírusos szemölcsök, pikkelysömör, stb. kezelése mellett életmód tanácsadást is tart, hogy növelje a kicsik egészségtudatát.

Specializáció

  • általános bőrgyógyászat
  • onkodermatológia
  • gyermekbőrgyógyászat

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar (2004)
  • Bőr- és nemigyógyászat szakvizsga (2010)

Vélemények

39 értékelés

„Több bőrgyógyásznál is jártam már pattanásos bőröm miatt. Senki nem tudott rajtam segíteni. Mindent kipróbáltam már rá, de semmi használt. Elmentem Szilágyi doktornőhöz és bár még kezelés alatt állok, de csodát tett a bőrömmel. Ezen kívül nem csak kedves de meg is ha...”

Végig olvasom
,

„Èvekig hozzà jàrtunk az ekcèmàs kisfiammal. Magas szaktudàs,kedvessèg,empatikussàg.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, nemcsak kérdez, hanem meg is hallgat. Orvos, a szó legegyszerűbb és legigazibb értelmében. Nem "rutinból", hanem tapasztalatból és szaktudásból kezel. Közvetlensége, őszinte figyelme nagy segítség annak, aki bizalmas kérdéssel fordul hozzá.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő empatikussága, segítőkészsége, hozzá értése. ”

„Nagyon magasak az ellátás költségei. ”

,

„Maximális odafigyelés, követés. Kedves, empatikus stílus. Annyi időt rám szán mindig, amennyi kell. Minden kérdésre széleskörűen válaszol, sőt bátorít kérdezésre.”

,

„A doktornő szaktudása kellemesen ötvöződik kedves, határozott személyiségével. Többször jártunk már nála, mindig figyel a páciensre, alapos, megfelelően tájékoztat.”

,

„Részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatás nyújtása. ”

,

„A doktornő nagyon alapos, kedves és szimpatikus, bárkinek ajánlom!”

„-”

,

„Nagyon kedves, kozlekeny doktor no, anyajegy vizsgalaton voltam nala, rendkivul alaposan megvizsgalt, a kerdeseimre valaszolt, a felelmem es ketsegem eloszlatta, mindent elmagyarazott amit tudnom kellett. ”

„Az Alfa Egeszsegcentrumban, annak ellenere, hogy a honalpon FEL VAN TUNTETVE az anyajegy sebeszeti eltavolitasa, NEM VEGEZNEK hasonlo beavatkozast. Ez nem a doktorno ellen szol, hanem lehet segitsegul szolgal olyan emberekenek, akik hasonlo cipoben jarnak mint en. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves Doktornő, mindent alaposan elmagyaráz.”

,

„a doktornő kiváló hozzáállása, szakszerűsége”

,

„A doktornő nagyon kedves, figyelmes. Minden kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom. ”

,

„Közvetlenség, emberi hozzáállás.”

„Nem volt ilyen”

,

„Határozott volt, szakszerű és udvarias”

„Nem volt”

,

„A kezelőorvos nyitottsága, kedvessége.”

„-”

,

„Alaposan körüljárja a problémát és sokat kérdez, nagyon figyelmes és kedves.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő amilyen fiatal olyan tapasztalt, kedves, figyelmes és határtalanul szimpatikus. Első látásra is már maximális volt a bizalom felé még a legérzékenyebb témákban is.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig