637 353 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
G1 Intézet - Bőrgyógyászat

G1 Intézet - Bőrgyógyászat

G1 Intézet - Bőrgyógyászat

Információk a rendelőről


1036 Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Megközelíthetőség

    a Kolosy tértől háromszáz méterre, a római katonai amfiteátrumnál, a Lajos utca és a Nagyszombat utca sarkán. Intézményünk közvetlen közelében van megállója a szentendrei HÉVnek, a 160-as, 260-as, 86-os, 206-os, 109-es buszoknak és a 17-es villamosnak. A Lajos utca 74-80. számú, ívelt épületegyüttes belső udvarában egy önálló épületet rejt. Ez az utcáról több átjárón is megközelíthető. Házszáma: 74-76. A belső épület bejárata (porta) a földszinten, a cukrászda mögötti folyosón található. A G1 Intézet az I. emeletén várja Önt, az Óbudai Egészségügyi Centrum mellett.

Parkolás

    Autóval parkolni a környező utcákban lehet.

Vélemények

107 értékelés
2020. február
A rendelő tiszta, kellemes hangulatú és a rendelőknek számok helyett virágneveket adtak.
Másodszor jártam itt, de továbbra sem értem hogy miért kell egy külön papír arra célra, hogy mennyit kell fizetnem. A recepción megkapom, rajta egy külön kinyomtatott etiketten az adataim, az orvosnak nem szabad elfelejteni odaadni, aki aláírja, és bejelöli hogy milyen szolgáltatásért kell fizetnem. Majd ezt kiviszem a recepciósnak, aki beviszi a pénztáros helyiségbe, és ott fizethetek. Elég kőkorszaki megoldás, erre már vannak jól működő rendszerek.
2020. február
Kedves volt a recepciós hölgy.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom
2020. február
Nyugodt környezet.
A mosdóban nem volt egészségügyi zacskó tamponcseréhez, illetve a szemetes csak kézzel nyitható, ami egy rendelő wc-jében nagyon kellemetlen a fertőzések miatt.
2020. február
2020. január
Szervezett, rendezett hely
Kicsit sokan voltunk a varoban, kicsit csuszasban voltak - 20 percet kellett a megadott idopont utan varnom.
2020. január
2020. január
Elég dühítő volt, mert reggel 8-ra volt időpontom, 7:45-kor ott voltam elsőként de sajnos utánam jött még egy beteg szintén 8-ra és persze őt hívták be elsőként így én sajnálatosan csak 8:30 után jutottam be.
2020. január
Nem volt ilyen.
2020. január
Az irodahaz recepcios kollegaja igazan kedvesen koordinalt a bejaratkor
Az aszisztens hangneme.
2020. január
Kedves, segítőkész orvos és személyzet.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése