1 081 152 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Vass Ilona -

Dr. Vass Ilona

(94)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Gyakorlataimat a budapesti Bőrklinikán és a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztályán végeztem. Magánrendelőmben általános és esztétikai bőrgyógyászati kezeléseket is vállalok. Emellett végzek anyajegyszűrést, valamint segíteni tudok a hajhullás megszün...

Tovább olvasom
Dr. Vass Ilona -

Dr. Vass Ilona

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Gyakorlataimat a budapesti Bőrklinikán és a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztályán végeztem. Magánrendelőmben általános és esztétikai bőrgyógyászati kezeléseket is vállalok. Emellett végzek anyajegyszűrést, valamint segíteni tudok a hajhullás megszüntetésében is. Nemcsak felnőtteket, hanem gyerekeket, sőt, kisbabákat...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Gyakorlataimat a budapesti Bőrklinikán és a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztályán végeztem. Magánrendelőmben általános és esztétikai bőrgyógyászati kezeléseket is vállalok. Emellett végzek anyajegyszűrést, valamint segíteni tudok a hajhullás megszüntetésében is. Nemcsak felnőtteket, hanem gyerekeket, sőt, kisbabákat is sikeresen látok el.

Specializáció

  • Általános bőrgyógyászat (pattanásos bőr, gombás, vírusos, bakteriális fertőzések, körömbetegségek, ekcéma, pikkelysömör, allergiás bőrbetegségek, szemölcsök kezelése)
  • Esztétikai bőrgyógyászat (tartós szőrtelenítés, ránctalanítás)
  • Anyajegyszűrés
  • Hajproblémák kezelése
  • Baba-, gyermek- és tinédzser bőrgyógyászat

Tanulmányok

  • Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar (1981)
  • Bőrgyógyászati-kozmetológiai-venerológiai szakvizsga (1985)

Vélemények

94 értékelés
2016. április
2016. március
A viszonylag kellemetlen kezelést kiválóan ellensúlyozta.
Ilyen nem volt.
2016. január
2016. január
2016. január
2015. november
2015. október
2015. szeptember
2015. augusztus
2015. augusztus
Kedves, figyelmes, kitűnő szakorvos.Pontos tájékoztatás a vizsgálatról és a szükséges kezelésről.A doktornő közvetlensége és hozzáértése nagyon megnyugtató ! Csak ajánlani tudom!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése