761 760 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórházban a betegellátáson túl gyógyszervizsgálatok is zajlanak, melyek által a kórház dolgozói tudományos előadásokat tartanak. Az intézmény legtöbb dolgozója hazai és nemzetközi elismerésekben is részesült. A dolgozók tudásuk legjavát adva várják a kó...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórházban a betegellátáson túl gyógyszervizsgálatok is zajlanak, melyek által a kórház dolgozói tudományos előadásokat tartanak. Az intézmény legtöbb dolgozója hazai és nemzetközi elismerésekben is részesült. A dolgozók tudásuk legjavát adva várják a kórházba érkező betegeket.

  Telefonszám:
  46/515-206
  46/323-694

Megközelíthetőség

  A 3-as főútról a 26-os számú útra letérve, a Honvéd Sportpálya közvetlen szomszédságában található meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése