234 069 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Buda

BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Buda

Információk a rendelőről


A Budai Mozgásszervi Magánrendelő a Gellért tér közelében a Műszaki Egyetem kertjével szemben található. A rendelőnkben speciálisan mozgásszervi problémákkal foglalkozunk. A 2008-ban alapított magánrendelő azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a mozgá...
Tovább olvasom
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Budai Mozgásszervi Magánrendelő a Gellért tér közelében a Műszaki Egyetem kertjével szemben található. A rendelőnkben speciálisan mozgásszervi problémákkal foglalkozunk. A 2008-ban alapított magánrendelő azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a mozgásszervi panaszokkal hozzánk forduló páciensek számára magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítson, a kivizsgálástól a korszerű terápiás megoldásokig.

Akadálymentes

    Igen

Nyitva tartás

    H-P 10-20

Vélemények

568 értékelés
2019. június
2019. június
A rendelő meseszép, gyermekbarát, pelankázóval, popsitörlőkendővel, kavégéppel, vízautomatál, játékokkal felszerelt.
Nem volt.
2019. június
Udvariasság, felkészültség, pontosság. Ahogy beléptem a váróba, tudta a recepciós, hogy ki vagyok, kihez jöttem. A doktornő elém jött a váróba, bemutatkozott.
Nem volt
2019. május
2019. május
Nagyon szakszerű és lelkiismeretes ellátást tapasztaltam, így viszonylag rövid idő alatt rengeteget javult a mozgásszervi problémám. Ráadásul nagyon udvariasak és segítőkészek is a munkatársaik.
2019. május
Kedves dolgozók, szakszerű és érthető segítség a problémámra.
-
2019. május
2019. május
2019. május
2019. május
Az orvos kedves, humánus hozzáállása, részletes magyarázata a kérdéseimre.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése