648 264 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Buda

BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Buda

Információk a rendelőről


A Budai Mozgásszervi Magánrendelő a Gellért tér közelében a Műszaki Egyetem kertjével szemben található. A rendelőnkben speciálisan mozgásszervi problémákkal foglalkozunk. A 2008-ban alapított magánrendelő azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a mozgá...
Tovább olvasom
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Budai Mozgásszervi Magánrendelő a Gellért tér közelében a Műszaki Egyetem kertjével szemben található. A rendelőnkben speciálisan mozgásszervi problémákkal foglalkozunk. A 2008-ban alapított magánrendelő azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a mozgásszervi panaszokkal hozzánk forduló páciensek számára magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítson, a kivizsgálástól a korszerű terápiás megoldásokig.

Akadálymentes

    Igen

Nyitva tartás

    H-P 08-20

Vélemények

659 értékelés
2020. február
2020. február
2020. február
Kedves légkör, mosolygó, kedves recepciós
nem volt
2020. február
2020. február
2020. február
2020. február
Nagyon kellemes fogadtatásban részesültem.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2020. február
Tiszta rendelő, segítőkész asszisztencia.
Nem volt ilyen.
2020. február
Sajnos az időpont foglalással komoly gondom volt, két időpontot foglaltam egymás után a lányomnak és nekem és bár az oldalon szabad volt mindkét időpont, és e-mailben visszaigazolást kaptam, az egyik időpontra más is foglalt a rendelőn keresztül. A recepciós azt mondta, hogy a két rendszer nem mindig van szinkronban, de megoldották a problémát.
2020. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése