750 864 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Budai Radiológiai Centrum

Budai Radiológiai Centrum

Budai Radiológiai Centrum

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A B. Radiológiai Centrum Kft. 2013-ban alakult figyelembe véve a hazai példákat és tapasztalatokat, de önálló elképzeléseket is tartalmaz. Diagnosztikai centrumunk elsősorban azon budapesti régióban dolgozó szakorvosok, illetve páciensek igényeire támaszk...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Győri út 20. fsz. 1. (Bejárat a Táltos utca felől) (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A B. Radiológiai Centrum Kft. 2013-ban alakult figyelembe véve a hazai példákat és tapasztalatokat, de önálló elképzeléseket is tartalmaz. Diagnosztikai centrumunk elsősorban azon budapesti régióban dolgozó szakorvosok, illetve páciensek igényeire támaszkodva jött létre, akik számára a várakozásmentes és professzionális ellátás kiemelten fontos.

Megközelíthetőség

    A Budai Radiológiai Centrum egyaránt könnyedén megközelíthető gépkocsival, valamint tömegközlekedéssel. Az épület a Győri út és a Táltos utca sarkán található, bejárat a Táltos utca felől. Közeli busz, illetve villamosmegállók: 61-es villamos – Csörsz utca megálló (3 perc séta) 139-es busz – Tartsay Vilmos utca megálló (5 perc séta) 212-es busz – Csörsz utca megálló (3 perc séta) 105-ös busz – Márvány utca / Győri út megálló (8 perc séta) 8-as busz – BAH csomópont megálló (5 perc séta) 112-es busz – BAH csomópont megálló (5 perc séta)

Parkolás

    Fizetős parkolásra a környező utcákban, vagy a Sportkórház parkolójában van lehetőség!

Vélemények

2015. február
kedvesek, gyors adminisztráció, személyzet egymást segítik
NEM budai radiológiai központ+ cím bejárat táltos utca felől.A recepción útbaigazítást adnak. Valós :Swiss Medical Services Kft Cím:XII ker.talán Győri út 18 vagy Táltos utca 15/B, bejárat 15/B 2 emelet.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése