1 586 760 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Budai Radiológiai Centrum

Budai Radiológiai Centrum

1123 Budapest, XII. kerület,
Győri út 20. fsz. 1. (Bejárat a Táltos utca felől)
(Németvölgy)
Információk a rendelőről

A B. Radiológiai Centrum Kft. 2013-ban alakult figyelembe véve a hazai példákat és tapasztalatokat, de önálló elképzeléseket is tartalmaz. Diagnosztikai centrumunk elsősorban azon budapesti régióban dolgozó szakorvosok, illetve páciensek igényeire támaszkodva jött létre, akik számára a várakozásmentes és professzionáli...

Tovább olvasom
Budai Radiológiai Centrum

Budai Radiológiai Centrum

Információk a rendelőről

A B. Radiológiai Centrum Kft. 2013-ban alakult figyelembe véve a hazai példákat és tapasztalatokat, de önálló elképzeléseket is tartalmaz. Diagnosztikai centrumunk elsősorban azon budapesti régióban dolgozó szakorvosok, illetve páciensek igényeire támaszk...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Győri út 20. fsz. 1. (Bejárat a Táltos utca felől) (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A B. Radiológiai Centrum Kft. 2013-ban alakult figyelembe véve a hazai példákat és tapasztalatokat, de önálló elképzeléseket is tartalmaz. Diagnosztikai centrumunk elsősorban azon budapesti régióban dolgozó szakorvosok, illetve páciensek igényeire támaszkodva jött létre, akik számára a várakozásmentes és professzionális ellátás kiemelten fontos.

Megközelíthetőség

A Budai Radiológiai Centrum egyaránt könnyedén megközelíthető gépkocsival, valamint tömegközlekedéssel. Az épület a Győri út és a Táltos utca sarkán található, bejárat a Táltos utca felől. Közeli busz, illetve villamosmegállók: 61-es villamos – Csörsz utca megálló (3 perc séta) 139-es busz – Tartsay Vilmos utca megálló (5 perc séta) 212-es busz – Csörsz utca megálló (3 perc séta) 105-ös busz – Márvány utca / Győri út megálló (8 perc séta) 8-as busz – BAH csomópont megálló (5 perc séta) 112-es busz – BAH csomópont megálló (5 perc séta)

Parkolás

Fizetős parkolásra a környező utcákban, vagy a Sportkórház parkolójában van lehetőség!

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése