4 141 440 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Rose Magánkórház Plasztika és Esztétika

Dr. Rose Magánkórház Plasztika és Esztétika

1051 Budapest, V. kerület,
Széchenyi tér 7/8. C torony 5., 6., 8. em.
(Belváros)
4.71 | 80 értékelés
Információk a rendelőről

A Dr. Rose Magánkórházban valljuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön, ezért kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk szépülni és gyógyulni vágyó pácienseinket. Kiváló plasztikai sebészekk...

Tovább olvasom
Dr. Rose Magánkórház Plasztika és Esztétika

Dr. Rose Magánkórház Plasztika és Esztétika

Információk a rendelőről

A Dr. Rose Magánkórházban valljuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön, ezért kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk szépül...
Tovább olvasom
1051 Budapest, V. kerület, Széchenyi tér 7/8. C torony 5., 6., 8. em. (Belváros)

Foglalj időpontot megbízható magánorvosokhoz most!

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Dr. Rose Magánkórházban valljuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön, ezért kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk szépülni és gyógyulni vágyó pácienseinket.

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk plasztikai sebészeti részlegünkön. A mellet, arcot és a test különböző tájékait korrigáló plasztikai műtétek mellett férfi plasztikai műtéteket, hüvelyplasztikai beavatkozásokat és kombinált műtéteket is végzünk. A műtétek során a legkorszerűbb technológiákkal és implantátumokkal dolgozunk. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. Az általunk végzett beavatkozások mindegyike igazodik az egyéni igényekhez és elvárásokhoz. A plasztikai műtétek nem csak a hölgyek kiváltságai, férfiak is egyre gyakrabban választják a plasztikai műtét által nyújtott végleges megoldásokat. A mell formázására a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás vagy ezek kombinációja a megoldás, de lehetőség van korrekciós és rekonstrukciós műtétekre is, valamint mellkisebbítésre. Hasplasztika vagy zsírleszívás segíthet a hasi részen jelentkező súly- vagy bőrtöbblet megszüntetésére. A zsírleszívás segítségével a test más részei is karcsúsíthatók. Az arc területein a leggyakoribb az orr- és a fülplasztika, valamint lehetőség van a korral megereszkedett arcbőr látványos és végleges feszesítésére is. A szemhéjplasztika a kor vagy genetikai adottság miatt megereszkedett szemhéjakat korrigálja.

Orvos-esztétikai részlegünk egyénre szabott szolgáltatásai segítségével bőrét ismét fiatalossá, ránctalanná és simává teheti, mindezt tartósan és természetesen. Eljárásaink sikeresen lépnek fel a ráncok, a pigmentfoltok, az aknés hegek ellen is, lehetőséget nyújtva a bőr megereszkedésének megelőzésére, illetve késleltetik a plasztikai műtétek szükségességét.  A csúcstechnológiás gépekkel végzett HIFU (fókuszált ultrahang), frakcionált CO2 lézer vagy frakcionált mikrotűs RF kezelések segítségével a bőr megfiatalodik, rugalmassá, egyenletesebbé válik, visszanyeri tömörségét, feszességét. A kezelések eredményeként a kollagénrostok szintézisét is fokozzuk, így lassítva az öregedést.  Az azonnali látványos eredményt nyújtó hialuronsavas ajak- és ráncfeltöltést, szálbehúzást, valamint b.tox kezelést plasztikai sebészeink és bőrgyógyászaink végzik, csúcsminőségű anyagok felhasználásával. Magánkórházunkban kozmetikai arckezelések is elérhetőek: a speciális technikákkal bevitt hatóanyagok segítségével az arcbőr állapota azonnal javul, hidratáltabb, feszesebb, tisztább, élettelibb lesz. További esztétikai szolgáltatásaink: végleges lézeres szőrtelenítés, intim lézeres kezelés, b.tox izzadáskezelés.

Galéria

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel a 2-es villamossal a Széchényi I. téri megállónál kell leszállni, 2-es metróval a Kossuth Lajos téri megálló van a legközelebb.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Autóval érkező ügyfeleink számos parkolási lehetőséget találnak Intézetünk közelében: Bazilika parkolóház, Gresham mélygarázs, MTA előtti parkoló.

Vélemények

4.71 az 5-ből
80 értékelés alapján
5 csillag
69 %
4 csillag
31 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.83
Tisztasága 4.91
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.73
Megközelíthetősége 4.44

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. május
Modern, szép környezet, nívós intézmény. kellemes légkör, kényelmes várakozás, gyors ügysikntézés.
Nehezen lehetett tájékozódni az épületen belül, ezért pár percet sajnos késtem.

(ellenőrzött értékelés)
2022. február
-
Az irodaház épületén nincs jelzés arra vonatkozóan,hogy a rendelő is ott található. Hosszas keresgélés után jutottam el a doktor úrhoz

(ellenőrzött értékelés)
2021. december
A Doktor út elképesztően kedves volt, a hely pedig gyönyörű és tiszta. Minden átbeszéltünk és minden tökéletes volt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. december
tisztaság kedvesség hangulatos váró az időpont pontos betartása
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. szeptember
A váró nagyon kellemes és jól berendezett.
Nehezen találtam oda az épületen belül.

(ellenőrzött értékelés)
2021. augusztus
A kedvesség mindenki részéről.
Nem volt.

(ellenőrzött értékelés)
2021. augusztus
Előzékenység, profizmus..
Nem volt ilyen.

(ellenőrzött értékelés)
2021. április
Kedves recepciósok.
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. március
Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.
Nem volt.

(ellenőrzött értékelés)
2021. március
kellemes környezet, maximális kiszolgálás
nem volt