138 900 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Budapesti Medical Kft.

Budapesti Medical Kft.

Budapesti Medical Kft.

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


  A Budapesti Medical Kft. gyermekorvosi- és foglalkozás egészségügyi orvosi ellátást végez.   Tekintettel arra, hogy egy „rendes” gyerek csak hétvégén és ünnepnap lesz beteg, gyógyító tevékenységünket hétvégére is kiterjesztettük.   A foglalkozás egészs...
Tovább olvasom
1118 Budapest, XI. kerület, Ramocsa utca 9. (Sasad)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

   

  A Budapesti Medical Kft. gyermekorvosi- és foglalkozás egészségügyi orvosi ellátást végez.   Tekintettel arra, hogy egy „rendes” gyerek csak hétvégén és ünnepnap lesz beteg, gyógyító tevékenységünket hétvégére is kiterjesztettük.   A foglalkozás egészségügyi munkánkat igény szerint munkavédelmi és kockázatértékelési szolgáltatással is kiegészítjük. Ezek egyidejű igénybevétele esetén kedvezményt adunk.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel a 139, 239 és 8 számú buszokkal.

Parkolás

  A rendelő előtt közterületen ingyenesen lehet parkolni.

Nyitva tartás

  Szerda és vasárnap, 17-19 óra.

Vélemények

79 értékelés
2019. április
2019. március
2019. március
2019. március
tiszta, gyerekenek is volt szék
elsőre nehéz volt megtalálni a megfelelő bejáratot, családi háznak 3 bejárata volt, a megfelelő bejáraton lehetne egy tábla, hogy ez az orvosi rendelő
2019. március
2019. március
2019. március
Hétvégi nyitva tartás, azonnal sorra kerültünk
nem volt
2019. március
2019. február
2019. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése