521 886 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

CLC Optika Szemészeti Rendelő

CLC Optika Szemészeti Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Üzletünk 1993-ban nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Budán, az Árpád Fejedelem útján Shirley Holst vezetésével. 1998-ban üzletünk átköltözött a XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 5. szám alá, ahol egy nagyobb üzlettel vártuk önöket. 2015-ben ismét elköltö...
Tovább olvasom
1027 Budapest, II. kerület, Vitéz utca 5-7. fsz. 2. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Üzletünk 1993-ban nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Budán, az Árpád Fejedelem útján Shirley Holst vezetésével. 1998-ban üzletünk átköltözött a XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 5. szám alá, ahol egy nagyobb üzlettel vártuk önöket. 2015-ben ismét elköltöztünk, hogy fejlődjünk, így most a 1027 Budapest, Vitéz utca 5-7. fsz. 2. alatt várjuk önöket még nagyobb választékkal. Az országban az elsők között illesztettünk keratoconus-os pácienseknek RGP kontaktlencsét. Speciális szemvizsgálatainknak köszönhetően a kezdeti évek óta elégedett pácienseink köre évről évre nőtt. Különböző kontaktlencséket és tároló folyadékokat is raktáron tartjuk. Reméljük, hogy hamarosan Önt is körükben üdvözölhetjük.

Megközelíthetőség

  - Batthyány tértől 4-5 perc séta - Buszok: 5, 11, 39, 111, 17, 86, 160, 260, 260A - M2 metró - H5 hév

Parkolás

  Utcán illetve parkoló házban lehetséges. (fizetős övezet)

Nyitva tartás

  Hétfő-Csütörtök: 9:00-17:00 Péntek: 9:00-16:30

Vélemények

67 értékelés
2019. december
2019. október
Adatfelvétel frusztrált: emailcím, telefonszám, TAJ szám, lakcím - bár megígérték, hogy nem fognak reklámmal, "soha-vissza-nem-térő" egyszeri ajánlatokkal/reklámmal bombázni.
2019. augusztus
2019. június
2019. május
2019. március
Kedves, udvarias fogadtatás.
2019. március
2019. február
Annak a recepciós hölgynek a kedvessége, mosolygós hangulata, aki a rendelőben fogadott.
2019. január
Biztosítja a szükséges ellátást, figyelmes kommunikáció az asszisztencia részéről.
Nem volt ilyen.
2019. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése