755 538 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Clinexpert Gyógycentrum

Clinexpert Gyógycentrum

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Budapest III. kerületében, Óbudán a zöldövezetben, a Kaszásdűlő lakótelepen található a Gyógycentrumunk. Tágas rendelőnk, valamint korszerű orvosi eszközökkel felszerelt laboratóriumunk várja szeretettel betegeinket. Kérjük a foglalást telefonon is minden...
Tovább olvasom
1033 Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő utca 5. (Kaszásdűlő)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Budapest III. kerületében, Óbudán a zöldövezetben, a Kaszásdűlő lakótelepen található a Gyógycentrumunk. Tágas rendelőnk, valamint korszerű orvosi eszközökkel felszerelt laboratóriumunk várja szeretettel betegeinket. Kérjük a foglalást telefonon is mindenképpen egyeztetni! Recepciós telefon: +36 70 361 1389 Hétfőn és kedden: 8-14 óráig. Pénteken 8-15 óráig. Központi elérhetőségünk: 210 8139 Minden nap 8-16 óráig.

Megközelíthetőség

    Szentendrei HÉV- Kaszásdűlő megálló Busz: 34, 106 és 118-as

Akadálymentes

    Igen

Vélemények

82 értékelés
2019. május
A doktornő kedves,alapos.
Nem volt.
2019. április
2019. március
Lelkesség.
2019. március
2019. február
Mindenki mosolygott és köszönt, ez ma már igen ritka jelenség.
Nem volt.
2019. február
A rendelő hangulata nagyon megfogott, nem a mai kornak "megfelelő", divatos modern, sivár hangulatot árasztott, hanem mediterrán stílusról árulkodott a görög mintás padlóval. Nekem nagyon tetszett.
2019. február
2019. január
2018. december
2018. november
Amikorra volt az időpontom,be is mentem.mindenki kedves és segítő kész volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése