4 151 499 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Clinident Fogászati Centrum

Clinident Fogászati Centrum

1133 Budapest, XIII. kerület,
Tutaj utca 6/B
Információk a rendelőről

A Clinident Fogászati Centrumot Budapest belvárosában, a XIII. kerület szívében, a Cézár-Házban alakítottuk ki a legmagasabb igényeknek megfelelően. Fogászati klinikánkon a legkorszerűbb fogtechnikai anyagokat és modern fogorvosi eszközöket alkalmazzuk, amely magas szakértelemmel párosulva garantálja, hogy Ön mindig...

Tovább olvasom
Clinident Fogászati Centrum

Clinident Fogászati Centrum

Információk a rendelőről

A Clinident Fogászati Centrumot Budapest belvárosában, a XIII. kerület szívében, a Cézár-Házban alakítottuk ki a legmagasabb igényeknek megfelelően. Fogászati klinikánkon a legkorszerűbb fogtechnikai anyagokat és modern fogorvosi eszközöket alkalmazzuk,...
Tovább olvasom
1133 Budapest, XIII. kerület, Tutaj utca 6/B

Foglalj időpontot megbízható magánorvosokhoz most!

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Clinident Fogászati Centrumot Budapest belvárosában, a XIII. kerület szívében, a Cézár-Házban alakítottuk ki a legmagasabb igényeknek megfelelően. Fogászati klinikánkon a legkorszerűbb fogtechnikai anyagokat és modern fogorvosi eszközöket alkalmazzuk, amely magas szakértelemmel párosulva garantálja, hogy Ön mindig a megfelelő fogászati kezelést kaphassa.

Klinikánk minden igényt kielégítő teljes körű fogászati ellátást nyújt, ahol olyan szakemberekből álló team várja, amely valamennyi fogászati problémára megoldást tud nyújtani Önnek és családjának. A fogszabályozási, fogbeültetési és szájsebészeti kezeléseket gyakorlott és elismert fogorvos, szájsebész és implantológus specialisták bevonásával végezzük.

Fontos számunkra, hogy a várakozás és kezelés percei is stresszmentesen teljenek, ezért igényes és megnyugtató környezet fogadja Önt fogorvosi rendelőnkben.

 

Akadálymentes

Igen

Parkolás

van, utcán

Nyitva tartás

H-P9:00-21:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -