2 382 774 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Corvin Egészségközpont

Corvin Egészségközpont

1083 Budapest, VIII. kerület,
Futó utca 37-45. Corvin Plaza 1. emelet
(Corvin-negyed)
4.50 | 17 értékelés
Információk a rendelőről

Egészségközpontunk a belváros szívében, a Corvin-negyedben található, Corvin Plaza bevásárlóközpontban helyezkedik el. A negyed mára már egy tiszta, zöld szigetekkel tarkított, modern városrész ahol megannyi teraszos kávézó, étterem is fellelhető.OTP Egészségpénztári Kártyával lehetőség van fizetni Egészségközpontunkba...

Tovább olvasom
Corvin Egészségközpont

Corvin Egészségközpont

Információk a rendelőről

Egészségközpontunk a belváros szívében, a Corvin-negyedben található, Corvin Plaza bevásárlóközpontban helyezkedik el. A negyed mára már egy tiszta, zöld szigetekkel tarkított, modern városrész ahol megannyi teraszos kávézó, étterem is fellelhető.OTP Egés...
Tovább olvasom
1083 Budapest, VIII. kerület, Futó utca 37-45. Corvin Plaza 1. emelet (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Egészségközpontunk a belváros szívében, a Corvin-negyedben található, Corvin Plaza bevásárlóközpontban helyezkedik el. A negyed mára már egy tiszta, zöld szigetekkel tarkított, modern városrész ahol megannyi teraszos kávézó, étterem is fellelhető.

OTP Egészségpénztári Kártyával lehetőség van fizetni Egészségközpontunkban.
A meg nem jelölt Egészségpénztárak esetében számlát tudunk kiállítani a vizsgálati díjról az Egészségpénztár nevére.

Galéria

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel az M3-as metró Corvin-negyed megállóig, illetve a Kiskörúton közlekedő 4-6-os villamosokkal szintén a Corvin-negyed megállóig kell utazni. Legegyszerűbben a Corvin mozi mögötti bejárat felől (Kisfaludy utca) megközelíthető. Az első mozgólépcsőt használva, a bal oldalon található, a New Yorker ruházati üzlettel szemben. Autóval a pláza mélygarázsa két útvonalon megközelíthető, a Futó utca és a Vajdahunyad utca felől, melyből közvetlenül mozgólépcsővel vagy akár lifttel juthatnak fel a vásárlótérbe.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Corvin mélygarázs: A parkoló 24 órában üzemel. Munkaszüneti napokon ingyenes parkolást biztosít minden vendége számára 2 szinten, több, mint 800 férőhellyel. Hétköznapokon a parkolás az első órában ingyenes, minden megkezdett óra 250.

Vélemények

4.5 az 5-ből
5 csillag
53 %
4 csillag
47 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.35
Tisztasága 4.71
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.29
Megközelíthetősége 4.65

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Kellemes környezet, gyors, pontos ügyintézés az időpontnak megfelelően.
Picit "szúrós" volt a recepció kezdésnek, ami egy új betegnél nem a legszerencsésebb, de sikerült kisimítani a hullámokat :-)
Beáta
2022. március
Mindenki kedves, nem kell sokat várakozni, kényelmes, jó hangulatú váró.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. március
-
A számlát kiállító hölgy kicsit arrogáns volt. Lehetne kevésbé kioktató stílusban kiszolgálni a pácienseket.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. december
Tiszta, csendes, kényelmes váróhelyiség, gördülékeny ügyintézés, udvarias asszisztensek.
-
Dávid
2021. november
Villámgyors ügyintézés. Olajozott rendszer, mindenki érti a dolgát.
Bejárat előtti papírtöltögetés. Oltottsági igazolvány felmutatása nem elég, hogy belépjünk? Utána bent is ki lehet tölteni a papírt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. október
Időben, kedvesen fogadtak. Volt elég hely, nem szűkösen ültünk. Nem volt tömeg. A pultnál maximális udvariassággal fogadtak. Betartották a vírus elleni szabályokat.
-
Anonym (külső értékelés)
2020. február
Hamar sorrakerultem, szinte teljesen percre pontosan az időpontomban.
Sajnos az Union rendszerében az időpont egy másik medical centrumot jelzett, az Üllői úton, de ahol a Dr úr dolgozik az a Corvin Plazában van. Kérném, hogy írjak at a címet, mert az Üllői úti rendelőben mondták, hogy nem egy beteg megy hozzájuk, de velük az Union nincs szerződésben. A Corvin Medical rendelő a CORVIN plázában van..... Sajnos nem volt valami friss a levegő a rendelőben, az egyik recepciós hölgy nem eppen a legkedvesebb modorat vette elő aznap.
Anonym (külső értékelés)
2020. február
Nyugalmas, és kellemes hangulat a rendelőben
Az Union ismételten csillogtatta "remek" képességeit. Rossz rendelőt és címet adtak meg; mint ott elmondták, már sokadik alkalommal fordul ez elő, többször jelezték az Union felé, hogy hibás adatokkal dolgoznak, de nem javítják.
Fatime
2019. december
Kedvesek voltak a recepción.
Időpontra mentem, amit itt foglaltam, de ők mást láttak a rendszerükben, elvileg hívtak.. de nem vettem fel :)) Persze időben fogadtak.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése