1 574 742 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
CRYO Sebészet

CRYO Sebészet

1016 Budapest, I. kerület,
Krisztina krt. 87-89. 3/1.
(Krisztinaváros)
Információk a rendelőről

Dr. Kálló Antal vezető főorvos több évtizedes tapasztalattal a háta mögött várja szeretettel pácienseit ambuláns bőrsebészeti beavatkozásokra, és egynapos sebészeti kezelésekre. Legsikeresebb alkalmazott technikánk a CRYO kezelés, melynek során -196 fokosra hűtött cseppfolyós nitrogént felhasználva távolítjuk el a fele...

Tovább olvasom
CRYO Sebészet

CRYO Sebészet

Információk a rendelőről

Dr. Kálló Antal vezető főorvos több évtizedes tapasztalattal a háta mögött várja szeretettel pácienseit ambuláns bőrsebészeti beavatkozásokra, és egynapos sebészeti kezelésekre. Legsikeresebb alkalmazott technikánk a CRYO kezelés, melynek során -196 fokos...
Tovább olvasom
1016 Budapest, I. kerület, Krisztina krt. 87-89. 3/1. (Krisztinaváros)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kálló Antal vezető főorvos több évtizedes tapasztalattal a háta mögött várja szeretettel pácienseit ambuláns bőrsebészeti beavatkozásokra, és egynapos sebészeti kezelésekre. Legsikeresebb alkalmazott technikánk a CRYO kezelés, melynek során -196 fokosra hűtött cseppfolyós nitrogént felhasználva távolítjuk el a felesleges szövetket - így vágás és vérzés nélkül történik a beavatkozás.  

Megközelíthetőség

47-es kapucsengőn kell csöngetni.

Nyitva tartás

Kedd, csütörtök 16-19 óráig.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése