749 454 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Csolnoky Ferenc Kórház

Csolnoky Ferenc Kórház

Csolnoky Ferenc Kórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Veszprém megye kiemelkedő egészségügyi intézete, a város és a vidék lakosainak ellátását végzi. A kórházban az elmúlt években új épület került kialakításra, megnövelve ezzel a létszámbefogadó képességet. Telefonszám:88/556-55688/556-209
8200 Veszprém, Kórház u. 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Veszprém megye kiemelkedő egészségügyi intézete, a város és a vidék lakosainak ellátását végzi. A kórházban az elmúlt években új épület került kialakításra, megnövelve ezzel a létszámbefogadó képességet.

  Telefonszám:
  88/556-556
  88/556-209

Megközelíthetőség

  A kórház könnyen megközelíthető a Pannon Egyetem felől, a Mártírok útján a Kórház utca felé közlekedve.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése