1 337 583 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
DabasiDent

DabasiDent

1085 Budapest, VIII. kerület,
Stáhly utca 2/a 5/6
(Palotanegyed)
4.8 | 67 értékelés
Információk a rendelőről

Rendelőnk tulajdonosa és egyben szakmai irányítója Dr. Dabasi András digitális implantológiai szakértő, akinek több, mint 20 éves szakmai gyakorlata garantálja a külhoni és magyar páciensek magas szintű ellátását. A fogászati ellátását kiváló szakembereink, valamint rendelőnk kiemelkedő technikai színvonala biztosítja....

Tovább olvasom

DabasiDent

Információk a rendelőről

Rendelőnk tulajdonosa és egyben szakmai irányítója Dr. Dabasi András digitális implantológiai szakértő, akinek több, mint 20 éves szakmai gyakorlata garantálja a külhoni és magyar páciensek magas szintű ellátását. A fogászati ellátását kiváló szakemberein...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/a 5/6 (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rendelőnk tulajdonosa és egyben szakmai irányítója Dr. Dabasi András digitális implantológiai szakértő, akinek több, mint 20 éves szakmai gyakorlata garantálja a külhoni és magyar páciensek magas szintű ellátását. A fogászati ellátását kiváló szakembereink, valamint rendelőnk kiemelkedő technikai színvonala biztosítja. Két kezelőegységünk mellett egy röntgen szobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket. Minden korosztály bármely fogorvosi problémájának megoldására többféle lehetőséget kínálunk, melyek közül segítünk kiválasztani a minőség és ár tekintetében legmegfelelőbbet.

Megközelíthetőség

M2 metró Blaha Lujza téri vagy Astoria megálló Busz: 5, 7, 173,178,178A, 107, 233E, 239 villamos: 4-6 Blaha Lujza tér, 47, 49 Astoria

Parkolás

utcai parkolás vagy parkolóház Europeum Bevásárlóközpont

Nyitva tartás

kedd 10-20 csütörtök 10-20 péntek 10-20

Vélemények

4.8 az 5-ből
67 értékelés alapján
5 csillag
78 %
4 csillag
22 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.7
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.9
Megközelíthetősége 4.7

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
Kellemes zene szól a rendelőben is.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. december
Nagyon segítőkészek voltak.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Minden nagyszeru.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
Barátias beszélgetés a doktor úrral.
A budapesti út feújítások miatt, kisssé messzebb tudtunk csak parkolni, egy nem túl megnyerő környéken. De ez nem a rendelő hibája.
Zoltán
2020. július
Az otthonosság atmoszférája a küszöbig ér a rendelő szívétől. Olyan élmény volt belépni, mintha csak vendégségbe érkeztem volna. A magas színvonalú orvosi berendezések és eszközök mégis természetes részei ennek a környezetnek. Meglepő módon otthonosságot árasztanak. Még a röntgengépnek a Galaxis útikalauz-könyvek paranoid androidjára, Marvinra emlékeztető hűvös-mélabús robothangja is a helyén van.
Bármeddig törhetem a fejemet, nem tudnék belekötni semmibe. Ebben a rendelőben talán még a feng shui mesterei is fejet hajtanak.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. március
Nagyon kedvesek voltak és türelmesek
Nem volt
Péter
2020. március
Magas szakmai tudás, jó, betegközpontú hozzáállás.
Nincs
Balázs
2020. március
Kedves csapat, normális árak.
Ilona
2020. január
A doktor úr figyelmessége, empátiája kiváló, öröm ide jönni!
Alexandra
2019. december
Tisztaság, rendezettség. Csomagolt, steril fogkefék a mosdóban, ha szükséged lenne rá. Ezutóbbi egy igazáno kedves gesztus.
Ilyen nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése