814 494 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

DabasiDent

DabasiDent

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Rendelőnk tulajdonosa és egyben szakmai irányítója Dr. Dabasi András digitális implantológiai szakértő, akinek több, mint 20 éves szakmai gyakorlata garantálja a külhoni és magyar páciensek magas szintű ellátását. A fogászati ellátását kiváló szakemberein...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/a 5/6 (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Rendelőnk tulajdonosa és egyben szakmai irányítója Dr. Dabasi András digitális implantológiai szakértő, akinek több, mint 20 éves szakmai gyakorlata garantálja a külhoni és magyar páciensek magas szintű ellátását. A fogászati ellátását kiváló szakembereink, valamint rendelőnk kiemelkedő technikai színvonala biztosítja. Két kezelőegységünk mellett egy röntgen szobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket. Minden korosztály bármely fogorvosi problémájának megoldására többféle lehetőséget kínálunk, melyek közül segítünk kiválasztani a minőség és ár tekintetében legmegfelelőbbet.

Megközelíthetőség

  M2 metró Blaha Lujza téri vagy Astoria megálló Busz: 5, 7, 173,178,178A, 107, 233E, 239 villamos: 4-6 Blaha Lujza tér, 47, 49 Astoria

Parkolás

  utcai parkolás vagy parkolóház Europeum Bevásárlóközpont

Nyitva tartás

  kedd 10-20 csütörtök 10-20 péntek 10-20

Vélemények

50 értékelés
2020. április
2020. március
2020. március
Nagyon kedvesek voltak és türelmesek
Nem volt
2020. március
Magas szakmai tudás, jó, betegközpontú hozzáállás.
Nincs
2020. március
Kedves csapat, normális árak.
2020. március
2020. január
A doktor úr figyelmessége, empátiája kiváló, öröm ide jönni!
2020. január
2019. december
Tisztaság, rendezettség. Csomagolt, steril fogkefék a mosdóban, ha szükséged lenne rá. Ezutóbbi egy igazáno kedves gesztus.
Ilyen nem volt.
2019. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése