1 586 760 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dental Expert

Dental Expert

1085 Budapest, VIII. kerület,
Budapest, Mária utca 13.
(Palotanegyed)
Információk a rendelőről

Megbízható fogorvost keres? Megfizethető fogászati ellátásra vágyik, de a minőség is fontos szempont? Gyönyörű mosolyról álmodik? Jogi problémái akadtak fogászati vonatkozásban? Könnyen megközelíthető fogászati rendelőnkben elhivatott csapat gondoskodik a legújabb technikák alkalmazásával kelleme...

Tovább olvasom
Dental Expert

Dental Expert

Információk a rendelőről

Megbízható fogorvost keres? Megfizethető fogászati ellátásra vágyik, de a minőség is fontos szempont? Gyönyörű mosolyról álmodik? Jogi problémái akadtak fogászati vonatkozásban? Könnyen megközelíthető fogászati rendelőnkben elhivato...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, Budapest, Mária utca 13. (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

  • Megbízható fogorvost keres?
  • Megfizethető fogászati ellátásra vágyik, de a minőség is fontos szempont?
  • Gyönyörű mosolyról álmodik?
  • Jogi problémái akadtak fogászati vonatkozásban?


Könnyen megközelíthető fogászati rendelőnkben elhivatott csapat gondoskodik a legújabb technikák alkalmazásával kellemes környezetben arról, hogy az ön mosolya büszkén ragyoghasson.

Kérjük, jelentkezzen be hozzánk egy ingyenes konzultációra.

Amennyiben úgy érzi, további tájékoztatásra van szüksége, barangoljon oldalainkon vagy tegye fel kérdéseit személyesen!

Professzionális fogászat Budapest Belvárosában


Kiválóan felszerelt rendelőinkben megtalálhatóak mindazok a technikai feltételek, amelyek kényelmessé és fájdalommentessé teszik ottlétét. Teljes körű fogászati ellátást kínálunk a röntgenfelvételektől egészen az esztétikai fogászatig. Rendelőnk könnyen megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel is, közvetlen szomszédságában pedig őrzött parkoló található.

Fogpótlások készítését, (esztétikus pótlások, koronák, hidak, betétek), fogbeültetést, azaz implantológiát, gyermekfogászatot, kismama-fogászatot, esztétikai konzerváló fogászatot, fogékszerek felhelyezését, töméseket, barázdazárást, kerámia héjak felhelyezését, ultrahangos fogkő eltávolítást, fogfehérítést, a szájbetegségek és a fogágy betegségeinek gyógyítását, esztétikai ínykorrekciókat, egyes szájsebészeti kezeléseket, fogszabályozást felkészült szakembereink és háttér-konzulenseink bejelentkezés alapján végzik.

Orvos-szakértői hátterünkkel nemcsak fogászati problémáinak megoldását vállaljuk nagy biztonsággal, hanem kérésére szakvéleményt is készítünk korábbi fogászati ellátásáról (pl. már elkészült, de problémás fogműveivel kapcsolatban), jogi ügyekben, biztosítási esetekben. Fogorvosi és jogi végzettséggel egyaránt rendelkező bejegyzett szakértőink több éve foglalkoznak tanácsadással ezekben az esetekben is.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
40 %
4 csillag
60 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.8
Tisztasága 4.8
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.6
Megközelíthetősége 4.4
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése