513 480 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Denti Implant Center

Denti Implant Center

Denti Implant Center

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A budapesti Denti Implant Center Magyarország vezető fogászati implantációs központjaként kiemelkedő színvonalú ellátást, az implantátumok beültetésében szerzett több évtizedes tapasztalatot, és világszínvonalú implantációs eszközöket kínál páciensei szám...
Tovább olvasom
1141 Budapest, XIV. kerület, Vadvirág utca 17. (Alsórákos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A budapesti Denti Implant Center Magyarország vezető fogászati implantációs központjaként kiemelkedő színvonalú ellátást, az implantátumok beültetésében szerzett több évtizedes tapasztalatot, és világszínvonalú implantációs eszközöket kínál páciensei számára.

    Orvosaink a magyar fogorvoslás kiemelkedő szakmai személyiségei. Az elmúlt évtizedekben összegyűlt tapasztalatok alapján klinikánkon lehetőség van szinte bármilyen fogászati eset kezelésére.

    Klinikánkon lehetőség van bankkártyás fizetésre is!

Vélemények

2015. november
Kiváló színvonalú szolgáltatást kaptam.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése