1 586 760 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Denti Implant Center

Denti Implant Center

1141 Budapest, XIV. kerület,
Vadvirág utca 17.
(Alsórákos)
Információk a rendelőről

A budapesti Denti Implant Center Magyarország vezető fogászati implantációs központjaként kiemelkedő színvonalú ellátást, az implantátumok beültetésében szerzett több évtizedes tapasztalatot, és világszínvonalú implantációs eszközöket kínál páciensei számára. Orvosaink a magyar fogorvoslás kiemelkedő szakmai személyis...

Tovább olvasom
Denti Implant Center

Denti Implant Center

Információk a rendelőről

A budapesti Denti Implant Center Magyarország vezető fogászati implantációs központjaként kiemelkedő színvonalú ellátást, az implantátumok beültetésében szerzett több évtizedes tapasztalatot, és világszínvonalú implantációs eszközöket kínál páciensei szám...
Tovább olvasom
1141 Budapest, XIV. kerület, Vadvirág utca 17. (Alsórákos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A budapesti Denti Implant Center Magyarország vezető fogászati implantációs központjaként kiemelkedő színvonalú ellátást, az implantátumok beültetésében szerzett több évtizedes tapasztalatot, és világszínvonalú implantációs eszközöket kínál páciensei számára.

Orvosaink a magyar fogorvoslás kiemelkedő szakmai személyiségei. Az elmúlt évtizedekben összegyűlt tapasztalatok alapján klinikánkon lehetőség van szinte bármilyen fogászati eset kezelésére.

Klinikánkon lehetőség van bankkártyás fizetésre is!

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése