765 246 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Diagnoptika

Diagnoptika

Diagnoptika

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


1089 Budapest, VIII. kerület, Vajda Péter utca 43. (Tisztiviselőtelep)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Megközelíthetőség

    A 3-as Metróval a népligeti megállónál az 1-es villamosra átszállva, majd a villamos Vajda Péter utcai megállójától 300 méterre. A 99-es busz Könyves Kálmán körúti megállójától 50 méterre.

Nyitva tartás

    Hétfőtől-csütörtökig: 10-18 óra, pénteken: 10-16 óráig

Vélemények

2013. október
Az orvos és asszisztense közvetlensége, kedvessége, amely mellett részletekbe menő, laikus számára is teljesen érthető tájékoztatásuk mind a vizsgálatról, annak eredményéről, mind a szemüvegekről. Mégis minden gyors, pontos, odafigyelő volt.
Nem volt.
2013. június
a kedvesség
-
2013. június
2013. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése