1 886 442 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
CT vizsgálatok - Affidea - Nyírő Gyula Kórház -

CT vizsgálatok - Affidea - Nyírő Gyula Kórház

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A CT (computertomográfiás) vizsgálat a röntgensugár elvével működő, annak fejlettebb radiológiai diagnosztikai változata. CT vizsgálat elvégzése érdemes lehet pl. az alábbi esetekben: - Idegrendszeri (agy és gerinc) betegségek diagnosztizálására - Arck...

Tovább olvasom
CT vizsgálatok - Affidea - Nyírő Gyula Kórház -

CT vizsgálatok - Affidea - Nyírő Gyula Kórház

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A CT (computertomográfiás) vizsgálat a röntgensugár elvével működő, annak fejlettebb radiológiai diagnosztikai változata. CT vizsgálat elvégzése érdemes lehet pl. az alábbi esetekben: - Idegrendszeri (agy és gerinc) betegségek diagnosztizálására - Arckoponya, orrmelléküregek állapotának megítélésére. - Daganatos betegs...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A CT (computertomográfiás) vizsgálat a röntgensugár elvével működő, annak fejlettebb radiológiai diagnosztikai változata. CT vizsgálat elvégzése érdemes lehet pl. az alábbi esetekben: - Idegrendszeri (agy és gerinc) betegségek diagnosztizálására - Arckoponya, orrmelléküregek állapotának megítélésére. - Daganatos betegségek gyanújában a test bármely területén, ismert daganat kiterjedésének pontos vizsgálatára. - Gyulladásos betegségek kimutatására, a daganat vagy gyulladás kezelésekor az eredményesség megítélésére. - Balesetek, sérülések esetén vérzés, a csontok, lágyrészek állapotának megítélésére. - Érszűkület, érelzáródás kimutatására A CT vizsgálat bármely életkorban elvégezhető, de mivel sugárterheléssel jár, ezért kisgyermekek és terhes anyák esetében csak rendkívül indokolt esetben végezzük el a vizsgálatot. A CT vizsgálat önmagában semmilyen fájdalommal, kellemetlenséggel nem jár. Bizonyos kórképek esetén kontrasztanyagos vizsgálat elvégzésére lehet szükség, ebben az esetben a kontrasztanyag vénás injekcióval kerül beadásra. A vizsgálat térítéses!

Specializáció

  • Csökkentett dózisú mellkas CT
  • Csökkentett dózisú arckoponya CT
  • CTA vizsgálat
  • CT vastagbél vizsgálat

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése