3 261 186 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Képalkotó Diagnosztikai Eljárások - Pécs -

Képalkotó Diagnosztikai Eljárások - Pécs

5.00 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

!! Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a foglalás létrehozásánál a megjegyzés rovatba mindenféleképpen tüntessék fel, hogy pontosan melyik testrész vizsgálatát kérik!! A Pécsi Diagnosztikai Központban MR, CT és DEXA vizsgálatokat végzünk. - CT...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Képalkotó Diagnosztikai Eljárások - Pécs -

Képalkotó Diagnosztikai Eljárások - Pécs

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

!! Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a foglalás létrehozásánál a megjegyzés rovatba mindenféleképpen tüntessék fel, hogy pontosan melyik testrész vizsgálatát kérik!! A Pécsi Diagnosztikai Központban MR, CT és DEXA vizsgálatokat végzünk. - CT vizsgálat olyan esetben javasolt, amikor a hagyományos röngtenvizsg...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További diagnoszta magánorvosok

Még több diagnoszta

További diagnoszta magánorvosok

Még több diagnoszta orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

!! Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a foglalás létrehozásánál a megjegyzés rovatba mindenféleképpen tüntessék fel, hogy pontosan melyik testrész vizsgálatát kérik!! A Pécsi Diagnosztikai Központban MR, CT és DEXA vizsgálatokat végzünk. - CT vizsgálat olyan esetben javasolt, amikor a hagyományos röngtenvizsgálatokkal, laboratóriumi szűrésekkel, ultrahanggal nem tudunk pontos diagnózist felállítani. CT vizsgálat során kontrasztanyag beadása után rétegfelvételeket készítünk az emberi test egy-egy régiójáról. Vizsgálati régiók lehetnek: koponya, belső fül, nyak, mellkas, has, kismedence, gerinc. - az MR vizsgálat egy röntgensugármentes keresztmetszeti képalkotó eljárás, mely az alábbi esetekben lehet javasolt: sztroke, sclerosis multiplex gyanúja és követése, epilepszia, idegrendszeri daganat lehetősége, szellemi hanyatlás, fejfájás, szédülés, magas prolaktin hormon szint. - a DEXA vizsgálat során a csontok ásványianyag tartalmát határozzuk meg, ezzel a csontritkulás veszélyét megállapítva. Indokolt lehet a vizsgálat minden 65 évnél idősebb nőnél; ill. 65 év alatt ha ismert, csontvesztést okozó betegségekben szenved, vagy kis traumára következett be csonttörése. Terhesség alatt nem javallott a vizsgálat elvégzése. Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a vizsgálatok ára nagyban függ a vizsgált területtől, ezért bizonyos esetekben nagymértékben eltérhet a feltüntetett ártól!

Specializáció

  • MR vizsgálti régiók: koponya, orbita, sella, nyaki lágyrész, mellkas, teljes has, kismedence, máj, gerinc, izület, szív, emlő, női kismedence, teljes test tumor kutatás. Kérésre altatásban is végezhető, ami plusz költséggel jár.
  • CT vizsgálati régiók: koponya, orbita, belső fül, nyak, mellkas, teljes has, kismedence, gerinc. Kizárólag szakorvosi vagy házi orvosi beutalóval rendelkező betegek vizsgálatát végezzük el.
  • DEXA vizsgálati régiók: deréktáj, csípő, alkar.

Képalkotó Diagnosztikai Eljárások - Pécs vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2015. június
Az orvos ill. a szakszemélyzet kedvessége és pozitív hozzállása a betegek irányába.
-

(ellenőrzött értékelés)
2015. április
Részletes,érthető tájékoztatás.
-