1 875 525 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
MR vizsgálatok - Affidea - Mammut  -

MR vizsgálatok - Affidea - Mammut

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A központban izületi MR vizsgálatra van lehetőség, amit a következő problémák fennállásakor ajánlatos elvégezni: - ízületi fájdalmak sport-, porc-, szalag-, csontsérülések - artritis, reumatikus betegségek, valamint köszvény felderítése céljából Kiváló...

Tovább olvasom
MR vizsgálatok - Affidea - Mammut  -

MR vizsgálatok - Affidea - Mammut

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A központban izületi MR vizsgálatra van lehetőség, amit a következő problémák fennállásakor ajánlatos elvégezni: - ízületi fájdalmak sport-, porc-, szalag-, csontsérülések - artritis, reumatikus betegségek, valamint köszvény felderítése céljából Kiválóan vizsgálhatók vele az ízületek, térd, boka, lábfej, könyök, csukló...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A központban izületi MR vizsgálatra van lehetőség, amit a következő problémák fennállásakor ajánlatos elvégezni: - ízületi fájdalmak sport-, porc-, szalag-, csontsérülések - artritis, reumatikus betegségek, valamint köszvény felderítése céljából Kiválóan vizsgálhatók vele az ízületek, térd, boka, lábfej, könyök, csukló és kéz régiók. A vizsgálat ára 35900 Ft, amelyből visszavonásig 20% kedvezményt biztosít a központ. Az ízületi MR vizsgálat kizárólag a Mammut II. Központban érhető el.

Specializáció

  • ízületi MR

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése