887 457 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Röntgen - Affidea - Szeged -

Röntgen - Affidea - Szeged

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Röntgenfelvételt a csontok, ízületek fájdalma, balesetek, sérülések esetén, illetve bizonyos mellkasi és hasi panaszok esetén, valamint tüdőszűrés részeként ajánljuk. Mivel a röntgen sugárterheléssel jár, csak indokolt esetben végezzük el. A vizsgálat...

Tovább olvasom
Röntgen - Affidea - Szeged -

Röntgen - Affidea - Szeged

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Röntgenfelvételt a csontok, ízületek fájdalma, balesetek, sérülések esetén, illetve bizonyos mellkasi és hasi panaszok esetén, valamint tüdőszűrés részeként ajánljuk. Mivel a röntgen sugárterheléssel jár, csak indokolt esetben végezzük el. A vizsgálat semmilyen fájdalommal, mellékhatással nem jár. A vizsgálat, a vizsgá...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Röntgenfelvételt a csontok, ízületek fájdalma, balesetek, sérülések esetén, illetve bizonyos mellkasi és hasi panaszok esetén, valamint tüdőszűrés részeként ajánljuk. Mivel a röntgen sugárterheléssel jár, csak indokolt esetben végezzük el. A vizsgálat semmilyen fájdalommal, mellékhatással nem jár. A vizsgálat, a vizsgálni kívánt testrésztől függően álló, ülő, vagy fekvő helyzetben készül. Az érintett testrészről el kell távolítani a ruhát, és a fémtartalmú kiegészítőket (ékszer, óra, piercing, övcsat, stb.). A vizsgálat kb. 5-15 percet vesz igénybe, a leletek néhány munkanap alatt kiadásra kerülnek. A vizsgálat kb. 5-15 percet vesz igénybe, a leletek néhány munkanap alatt kiadásra kerülnek. Rtg felvételek testtájanként és irányonként 3600 Ft. Teljes gerinc rtg ára 13000 Ft.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése