3 740 064 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Balogh Adrienn - Dietetikus

Balogh Adrienn

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Balogh Adrienn dietetikus magánrendelése. Már gyerekként tudtam, hogy kvalitásaimat egy segítő, gyógyító szakmában szeretném kibontakoztatni, így tudatosan haladtam a céljaim felé, ami a táplálkozástudomány irányába sodort. Eddigi szakmai pályafutásom...

Tovább olvasom
Balogh Adrienn - Dietetikus

Balogh Adrienn

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Balogh Adrienn dietetikus magánrendelése. Már gyerekként tudtam, hogy kvalitásaimat egy segítő, gyógyító szakmában szeretném kibontakoztatni, így tudatosan haladtam a céljaim felé, ami a táplálkozástudomány irányába sodort. Eddigi szakmai pályafutásom tapasztalatai is azt támasztják alá, hogy nemcsak a megelőzésben ha...

Tovább olvasom
TritonLife Medical Center Genium
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Balogh Adrienn dietetikus magánrendelése.

Már gyerekként tudtam, hogy kvalitásaimat egy segítő, gyógyító szakmában szeretném kibontakoztatni, így tudatosan haladtam a céljaim felé, ami a táplálkozástudomány irányába sodort. Eddigi szakmai pályafutásom tapasztalatai is azt támasztják alá, hogy nemcsak a megelőzésben hangsúlyos étkezésünk minősége, hanem a már kialakult betegségek talaján is befolyásoló tényezővel bír ennek ismerete. Szakmai tapasztalataim nagy részét a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában, majd a Bethesda Gyermekkórházban szereztem. Bízom benne, hogy ezek a tapasztalatok hozzásegítenek ahhoz, hogy klienseimnél közösen megtaláljuk azt az életviteli és étkezésbeli elsiklásokat, amik a betegség/ekhez és/vagy az elhízáshoz vezettek. Fontosnak tartom, hogy a médiában egymásnak ellentmondó kérdésekre a választ, és az egyre bővülő élelmiszerkínálat tengerében az irányadást, egy szakember nyújtsa.

Forduljon hozzám bizalommal, ha életmódváltásban gondolkodik, cukorbetegséggel vagy inzulinrezisztenciával küzd, táplálékallergia/intolerancia meglétével diagnosztizálták, emésztő szervi problémák gyötrik (puffadás, reflux..) vagy éppen a hozzátáplálásban akadt el. Gyermekgyógyászati tapasztalataimból adódóan azokat a szülőket is várom szeretettel, akik gyermekeiknek keresnek tapasztalt szakembert.

Másfél éven át dolgozott a Bethesda Gyermekkórház dietetikusaként, ahol amellett, hogy részt vett az ambuláns és fekvőbetegek étlap-tervezésében, oktatott a helyes táplálkozásról, dietetikus tanulókat koordinált, illetve kritikus állapotú betegeknél alkalmazott táplálásterápiát. Korábban a Debreceni Egyetem Dieteteikai Szolgálatának volt dietetikusa, többek között gyermek betegellátási részlegen, hematológiai betegek, cukorbetegek, táplálékallergiások, bélbetegségekkel küzdők felépülését segítve. Részt vett csecsemők, kisdedek és a szoptatós anyák táplálkozását felmérő kutatásban, közétkeztetésre adaptált élelmezési program felépítésében, iskolai és óvodai étlaptervezésben, magyar és angol nyelvű oktatásban.

Specializáció

  • Egyéni étrend tervezés
  • Táplálásterápia
  • Gyermek haematológiai betegek, cukorbetegek, táplálékallergiások, bélbetegségekben küzdők felépülésének segítése

Tanulmányok

  • 2014 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar - MsC oklevél
  • 2012 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar - dietetikus

Balogh Adrienn vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -