228 618 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ

Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ

Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Igényesen kialakított központunkban elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk.  Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és f...
Tovább olvasom
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Igényesen kialakított központunkban elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk.  Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és férfiak egészségét, valamint a családtervezési szándékukat tudjuk segíteni. Általános szülészeti és nőgyógyászati, urológiai profilunk mellett csak olyan szakrendeléseket és eljárásokat fogadtunk be rendeléseink közé, melyek szorosan kapcsolódnak a gyermekvállaláshoz, a meddőséghez és a magzati diagnosztikához.

Megközelíthetőség

  Autóval: Hungária út felől: a Thököly útról a Hungária út irányából közvetlenül be lehet hajtani a Genium Központ udvarába. Amennyiben nincs szabad parkolóhely az udvaron, akkor a Thököly úton meg lehet állni. Róna utca felől: A Róna utca felől nem lehet közvetlenül behajtani a kettős záróvonal miatt. Javasoljuk a Thököly útról a Szitakötő utcánál balra fordulni és leparkolni vagy, a Torontál utca, Gyertyán utca mentén visszafordulni a Thököly út ellenkező irányába, ahonnan már be lehet parkolni a rendelő elé illetve az udvarba. Tömegközlekedéssel: Hungária út (Keleti pályaudvar) felől: 7A busszal az Amerikai út megállótól kb. 200 m gyalog a menetirány oldalán. Bosnyák tér felől: 7A jelű busszal az Amerikai út megállótól kb. 100 m gyalog vissza a Bosnyák tér felé, az ellenkező oldalon. Örs vezér térről: átszállás nélkül: 82-es trolival a Tisza István tér megállótól 200 m séta a Thököly út bal oldalán a Hungária út irányába. átszállással (csúcsidőben gyorsabb): 32-es busszal vagy 3-as villamossal a Bosnyák térig, onnan átszállás a 7A jelü buszra, az Amerikai út megállótól kb. 100 m gyalog vissza a Bosnyák tér felé, az ellenkező oldalon.

Parkolás

  belső udvaron, utcafronton

Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek 8-20-ig

Vélemények

2018. augusztus
Tisztaság.
A recepciós hölgyek stílusa és a fizetős kávékapszula.
2018. június
Tisztaság ,rend és hangulatos hely
2018. június
Valami okból nem kerültek be az adataim a doktor úrnál futó szoftverbe, ezért ő az ajtón belül várakozott, én meg kívül... elég kellemetlen volt.
2018. június
2018. június
Nem éreztem feszélyezve magam a vizsgálat során.
2018. június
2018. június
2018. június
2018. június
2018. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése