3 543 525 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
TritonLife Medical Center Genium

TritonLife Medical Center Genium

1146 Budapest, XIV. kerület,
Thököly út 137.
(Kiszugló)
4.60 | 551 értékelés
Információk a rendelőről

Igényesen kialakított központunkban elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk.  Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és férfiak egészségét, valamint a családtervezési szándékukat tudjuk...

Tovább olvasom
TritonLife Medical Center Genium

TritonLife Medical Center Genium

Információk a rendelőről

Igényesen kialakított központunkban elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk.  Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és f...
Tovább olvasom
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Igényesen kialakított központunkban elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk.  Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és férfiak egészségét, valamint a családtervezési szándékukat tudjuk segíteni. Általános szülészeti és nőgyógyászati, urológiai profilunk mellett csak olyan szakrendeléseket és eljárásokat fogadtunk be rendeléseink közé, melyek szorosan kapcsolódnak a gyermekvállaláshoz, a meddőséghez és a magzati diagnosztikához.

A napjainkban tapasztalt és korábban soha nem látott mértékű energiaár növekedés, illetve az ebből következő rezsi költség növekedés miatt kénytelenek vagyunk alkalmazkodni a helyzethez és megoldást találni az egyre növekvő költségek legalább részben történő fedezésére. Rezsi költségünk 5-10-szeres mértékben emelkedett 2022. októberétől. Annak érdekében kell lépnünk, hogy az eddig megszokott minőséget biztosítani tudjuk az ellátásaink során. Hisszük, hogy együtt erősebbek vagyunk, és könnyebben át tudjuk vészelni ezt az időszakot, ha összefogunk. Célunk, hogy az egészségügyi ellátás zavartalanul működhessen tovább, és képesek legyünk kiszolgálni azokat, akik gyógyulni vágynak vagy a születés csodáját szeretnék átélni nyugodt körülmények között. Mindezeket továbbra is az ügyfeleink által szabadon választott szakembereink közreműködésével biztosítjuk.

Ennek érdekében 2022. november 8-tól energia díjat kell bevezetnünk a szolgáltatásaink mellett. Ez csak a téli időszakban lesz érvényben, és reméljük, hogy a tavasz beköszöntével a gazdasági helyzet és az energiahordozók ára is stabilizálódik, így nem lesz szükség a későbbiekben erre a különdíjra.

Tarifák

Járóbeteg és labor energia díja – 990 Ft

Fekvőbeteg ellátás és csomagok energia díja - 9.990 Ft

 

Megértésüket köszönjük, és szeretnénk, ha a jövőben is számíthatna ránk egészségügyi problémájának megoldása esetén!

Megközelíthetőség

Autóval: Hungária út felől: a Thököly útról a Hungária út irányából közvetlenül be lehet hajtani a Genium Központ udvarába. Amennyiben nincs szabad parkolóhely az udvaron, akkor a Thököly úton meg lehet állni. Róna utca felől: A Róna utca felől nem lehet közvetlenül behajtani a kettős záróvonal miatt. Javasoljuk a Thököly útról a Szitakötő utcánál balra fordulni és leparkolni vagy, a Torontál utca, Gyertyán utca mentén visszafordulni a Thököly út ellenkező irányába, ahonnan már be lehet parkolni a rendelő elé illetve az udvarba. Tömegközlekedéssel: Hungária út (Keleti pályaudvar) felől: 7A busszal az Amerikai út megállótól kb. 200 m gyalog a menetirány oldalán. Bosnyák tér felől: 7A jelű busszal az Amerikai út megállótól kb. 100 m gyalog vissza a Bosnyák tér felé, az ellenkező oldalon. Örs vezér térről: átszállás nélkül: 82-es trolival a Tisza István tér megállótól 200 m séta a Thököly út bal oldalán a Hungária út irányába. átszállással (csúcsidőben gyorsabb): 32-es busszal vagy 3-as villamossal a Bosnyák térig, onnan átszállás a 7A jelü buszra, az Amerikai út megállótól kb. 100 m gyalog vissza a Bosnyák tér felé, az ellenkező oldalon.

Parkolás

belső udvaron, utcafronton

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek 8-20-ig

Vélemények

4.6 az 5-ből
551 értékelés alapján
5 csillag
49 %
4 csillag
51 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.66
Tisztasága 4.82
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.64
Megközelíthetősége 4.55

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
Nagyon kedves recepciós hölgy, tiszta mosdó, folyosók!
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. augusztus
Tiszta, àtlàthatò és kedves szemèlyzet. Van sajàt parkolò, ami könnyen megközelíthető és van hely is.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. július
Már 2021. szeptembere óra járok Martonos doktor úrhoz. Mindig nagyon kedves, udvarias, alapos. Őt és a rendelőt is csak ajánlani tudom.
Minden rendben volt, meglepetésemre a foglaljorvoson keresztül lefoglalt időpont is működött, tetszik ez a rugalmas rendszer. Egyetlen technikai probléma jelentkezett, hogy a Genium rendszerébe a páciens adatai nem játszódnak át ( születési dátum), ami miatt a recepciónak kell külön beazonosítani manuálisan az évek óta odajáró pácienseket is.

(ellenőrzött értékelés)
2023. június
A bejelentkezés gyorsan ment, nem kellett várnom, pontosan tartják az időpontokat.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
-
A recepciós 4x megkérdezte, hogy mi a születési dátumom, mert nehezen sikerült rögzíteni az adatokat. Nem örülök, hogy az édesanyám nevét és a születési helyemet is rosszul írta.

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
A rendelő tiszta volt, nem kellett várakozni. Az asszisztensek kedvesek. A rendelőnél parkolási lehetőség is volt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. március
Minden kedves és segítőkész volt, kellemes volt a hangulat.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. március
Udvariasság, professzionalizmus, pontosság, segítőkészség, kellemes környezet. Csak ajánlani tudom.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
A doktornő nagyon kedves volt, előzékeny, mindenben segítőkész és mindig mondta, hogy épp mit csinál. Ha valaki fél a nőgyógyásztól, hát tőle nem szorongva távozik.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. január
Egyből behívtak, recepción nagyon kedvesek voltak.
-