2 382 852 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
TritonLife Medical Center Genium

TritonLife Medical Center Genium

1146 Budapest, XIV. kerület,
Thököly út 137.
(Kiszugló)
4.58 | 478 értékelés
Információk a rendelőről

Igényesen kialakított központunkban elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk.  Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és férfiak egészségét, valamint a családtervezési szándékukat tudjuk...

Tovább olvasom
TritonLife Medical Center Genium

TritonLife Medical Center Genium

Információk a rendelőről

Igényesen kialakított központunkban elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk.  Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és f...
Tovább olvasom
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Igényesen kialakított központunkban elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk.  Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és férfiak egészségét, valamint a családtervezési szándékukat tudjuk segíteni. Általános szülészeti és nőgyógyászati, urológiai profilunk mellett csak olyan szakrendeléseket és eljárásokat fogadtunk be rendeléseink közé, melyek szorosan kapcsolódnak a gyermekvállaláshoz, a meddőséghez és a magzati diagnosztikához.

Megközelíthetőség

Autóval: Hungária út felől: a Thököly útról a Hungária út irányából közvetlenül be lehet hajtani a Genium Központ udvarába. Amennyiben nincs szabad parkolóhely az udvaron, akkor a Thököly úton meg lehet állni. Róna utca felől: A Róna utca felől nem lehet közvetlenül behajtani a kettős záróvonal miatt. Javasoljuk a Thököly útról a Szitakötő utcánál balra fordulni és leparkolni vagy, a Torontál utca, Gyertyán utca mentén visszafordulni a Thököly út ellenkező irányába, ahonnan már be lehet parkolni a rendelő elé illetve az udvarba. Tömegközlekedéssel: Hungária út (Keleti pályaudvar) felől: 7A busszal az Amerikai út megállótól kb. 200 m gyalog a menetirány oldalán. Bosnyák tér felől: 7A jelű busszal az Amerikai út megállótól kb. 100 m gyalog vissza a Bosnyák tér felé, az ellenkező oldalon. Örs vezér térről: átszállás nélkül: 82-es trolival a Tisza István tér megállótól 200 m séta a Thököly út bal oldalán a Hungária út irányába. átszállással (csúcsidőben gyorsabb): 32-es busszal vagy 3-as villamossal a Bosnyák térig, onnan átszállás a 7A jelü buszra, az Amerikai út megállótól kb. 100 m gyalog vissza a Bosnyák tér felé, az ellenkező oldalon.

Parkolás

belső udvaron, utcafronton

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek 8-20-ig

Vélemények

4.58 az 5-ből
478 értékelés alapján
5 csillag
44 %
4 csillag
55 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.65
Tisztasága 4.81
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.61
Megközelíthetősége 4.54

Részletes vélemények

Éva
2022. május
Nagyon kedves volt a recepciós hölgy..🙂Nem kellett várakozni sem
-
Gabriella
2022. április
Recepciós hölgy gyors és segítőkész volt! Azonnal intézkedett, hogy segítségemre legyen abban, hogy soronkívüli időpontot kaphassak akut hasi görcsömre tekintettel
-
Judit
2022. április
Tartották magukat az időpontokhoz. Akkor szólítottak be, amikorra az időpontot foglaltam, ez ritkaság az egészségügyben.
-
Ferenc
2022. április
A vizsgálat az előre lefoglalt időben - illetve pár perccel korábban - pontosan megkezdődött.
-
Erika
2022. március
Kedves aranyos doktornő, és minden személyzet. Tökéletes volt minden
Nem volt ilyen , rossz dolgot nem tapasztaltam, tökéletes volt minden
Károly
2022. február
Alegkellemeseb élményem a pontosság ,a kiválló szolgáltatás valamint a megodást keresőbetegekhez való hozzáállás.
-
Anita
2022. február
Az orvos teljeskoru es kielegito tajekoztatasa, segitokeszsege.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Nagyon kedvesek voltak a recepción. Tiszta, kellemes a környezet.
-
Anonym (külső értékelés)
2022. január
-
Recepciós hölgy nem volt túl kedves, 2 víz automata is van de egyikhez sem volt pohár feltoltve, a wcben nem volt szappan. Idoponthoz kepest 1 órát varakoztattak. 10.000 - bol egy hölgynek képtelenek voltak visszaadni délután 5kor,neki kellett leszaladgalni felvaltani. Bejutni szinte lehetetlen, kód kód hátán, nem a nasa központ ez.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. december
Rendkívüli higiénia, elég személyzet, hogy sehol ne kelljen várnom. Egyértelmű tájékoztatás mit hol találok.
Nem volt ilyen. Talán a csúszás az időponthoz képest.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése