2 912 955 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Török Éva -

Török Éva

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Török Éva dietetikus magánrendelése. Török Éva vagyok, 2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen dietetikusként, majd ezt követően 2017-ben Táplálkozástudományi szakemberként. Terápiás dietetikus munkámat 2010 márciusában kezdtem meg a Semmelweis Egyet...

Tovább olvasom
Török Éva -

Török Éva

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Török Éva dietetikus magánrendelése. Török Éva vagyok, 2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen dietetikusként, majd ezt követően 2017-ben Táplálkozástudományi szakemberként. Terápiás dietetikus munkámat 2010 márciusában kezdtem meg a Semmelweis Egyetem I.sz. Sebészeti Klinikáján. 2017 márciusától magán egészségügyi k...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Török Éva dietetikus magánrendelése.

Török Éva vagyok, 2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen dietetikusként, majd ezt követően 2017-ben Táplálkozástudományi szakemberként. Terápiás dietetikus munkámat 2010 márciusában kezdtem meg a Semmelweis Egyetem I.sz. Sebészeti Klinikáján. 2017 márciusától magán egészségügyi környezetben igyekszem továbbadni tudásomat. 

Természetes dolog az, hogy mint egy élő tudomány, a táplálásterápia aktualitásai, elvei változnak. Azonban ez a változás nem napról napra történik. Mielőtt alapvető igazságként kezdenénk közvetíteni információkat az emberek felé, előtte meg kell bizonyosodnunk azok hitelességéről. Az egymásnak ellentmondó állítások káoszt, reménytelenséget, kiábrándultságot eredményeznek és általános következményük, hogy inkább nem csinál semmit az ember (hiszen bármit is csinál, az úgyis rossz valaki szerint) vagy a szélsőséges csodát ígérő gyógymódokat választja. A táplálkozási magatartásban és azok hatásaiban nincsenek csodák. A kitartó, következetes étkezésnek, életmódbeli szokásoknak vannak eredményei. Ezeknek a pozitív következményeknek az eléréséhez tudatosan, egy irányba érdemes haladni, mert a kitérőknek általában ára van.

Dietetikus munkám legmeghatározóbb része a táplálkozási tanácsadás, testösszetétel elemzés. Pácienseimmel közös célunk az, hogy a megfelelő, az adott személyiséghez igazított eszközökkel a hozzám forduló ember tápláltsági állapota és testösszetétele úgy változzon, hogy az egészségét, a gyógyulást és a megélt élet minőségét pozitívan befolyásolhassa. 

 Megtiszteltetés számomra, hogy látásmódomat és tapasztalataimat évek óta egykori anyaintézményem, a Semmelweis Egyetem keretei között oktathatom a jövő dietetikusainak.

Specializáció

  • Táplálkozási tanácsadás
  • Testösszetétel elemzés

Tanulmányok

  • 2017 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Okleveles táplálkozástudományi szakember (MSc)
  • 2009 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Dietetikus

Török Éva vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -