2 778 516 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Gasztroenterológiai Centrum Pest

Gasztroenterológiai Centrum Pest

1133 Budapest, XIII. kerület,
Kárpát utca 62-64.
(Újlipótváros)
Információk a rendelőről

A Gasztroenterológiai Centrum Pest a 13. kerületben található rendelő a Duna parton, a Helia Hotelen belül.A Budai és Pesti Gasztroenterológiai Centrum megnyitásával egy álmunk vált valóra: olyan környezetet teremtettünk, ahol a pácienseinket családias hangulatban, odafigyeléssel és magas szakmai színvonalon tudjuk ell...

Tovább olvasom
Gasztroenterológiai Centrum Pest

Gasztroenterológiai Centrum Pest

Információk a rendelőről

A Gasztroenterológiai Centrum Pest a 13. kerületben található rendelő a Duna parton, a Helia Hotelen belül.A Budai és Pesti Gasztroenterológiai Centrum megnyitásával egy álmunk vált valóra: olyan környezetet teremtettünk, ahol a pácienseinket családias ha...
Tovább olvasom
1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 62-64. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Gasztroenterológiai Centrum Pest a 13. kerületben található rendelő a Duna parton, a Helia Hotelen belül.

A Budai és Pesti Gasztroenterológiai Centrum megnyitásával egy álmunk vált valóra: olyan környezetet teremtettünk, ahol a pácienseinket családias hangulatban, odafigyeléssel és magas szakmai színvonalon tudjuk ellátni. Tapasztalt és elismert kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a segítségért hozzánk fordulók bizalmát megháláljuk. Bízunk benne, hogy nemcsak mi, hanem pácienseink is otthon érzik magukat rendelőinkben.

Rendelőink magas színvonalú, modern gépekkel vannak berendezve és sokat teszünk azért, hogy kollégáink továbbképzéseken és konferenciákon az ezekhez szükséges legújabb elérhető tudás birtokában gyógyíthassanak. Szakértelmük és személyes hozzáállásuk, a betegközpontú gondolkodás a Budai Gasztroenterológiai Központ legnagyobb értéke. 

Mi már a holnaputánra gondolunk – ezért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy a gyermek-gasztroenterológiai rendelésre érkező kicsik és szüleik jó élménnyel távozzanak tőlünk. Kollégáink már a gyermek érkezése előtt barátságos gyereksarkot varázsolnak, hogy színesebbé tegyük a rendelőnket és játékkal segítsük a gyermekek feloldódását.

Igényes és modern rendelőinkben a kivizsgálás, gyógyítás és hosszú távú gondozás egyaránt feladatunk. Tapasztalt és elismert kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy a segítségért hozzánk fordulók bizalmát megháláljuk. Komplex szemlélet vezérelt a csapatunk összeállításánál: dietetikus, pszichológus és sebész kolléga segíti munkánkat, csapatunkban gyermek-gasztroenterológus is dolgozik. 

Széles körű labordiagnosztikát,  ultrahang vizsgálatokat, valamint az úgynevezett funkcionális vizsgálatokat is végzünk. Az altatásos vizsgálatok a páciensek számára fájdalommentesek és kíméletesek. Hisszük, hogy a komplex szemlélet, a folyamatos megújulás, a betegközpontú hozzáállás és az empatikus megközelítés pácienseink elégedettségére válik, hiszen nálunk ők az elsők.

Megközelíthetőség

A Nyugati pályaudvartól a 75-ös trolibusszal 4 megálló. A Vág utcától 2 perc gyalogos távolságra (160 m) található. Kelenföldről az M4-es metróval a Kálvin térig, majd tovább M3-as metróval a Dózsa György útig 4 megállót tegyünk meg és gyalogosan 650 m-re azaz 8 percre várja rendelőnk. A Hősök tere irányából rendelőnk autóval 5 perc alatt megközelíthető a Dózsa György úton majd a Dráva úton haladva.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

A Helia Thermal Hotelhez érve saját parkolóban várjuk, 400 Ft /óra költséggel.

Nyitva tartás

Hétfő – Péntek: 9:00-19:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -