323 070 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Dr. Ács Miklós magánrendelése

Dr. Ács Miklós magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


    !!!    FELHÍVJUK PÁCIENSEINK FIGYELMÉT. HOGY DECEMBER 1-TŐL A RENDELŐ CÍME MEGVÁLTOZIK. ÚJ CÍM:      1111 BUDAPEST,Karinthy Frigyes utca 2. II.emelet 2.ajtó 22-es kapucsengő   !!!                                                   Dr. Ács Miklós szülés...
Tovább olvasom
1111 Budapest, XI. kerület, Karinthy Frigyes utca 2. II.emelet 2.ajtó 22-es kapucsengő (Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

      !!!    FELHÍVJUK PÁCIENSEINK FIGYELMÉT. HOGY DECEMBER 1-TŐL A RENDELŐ CÍME MEGVÁLTOZIK. ÚJ CÍM:      1111 BUDAPEST,Karinthy Frigyes utca 2. II.emelet 2.ajtó 22-es kapucsengő   !!!                                                

   

  Dr. Ács Miklós szülész-nőgyógyász szakorvos szeretettel várja pácienseit magánrendelésén teljes körű nőgyógyászati kivizsgálásra. 

Megközelíthetőség

  A rendelő a Móricz Zsigmond körtértől mindössze pár perc sétára található. A Móricz Zsigmond körtér könnyen megközelíthető a 4-es metroval, 6-os villamossal, valamint számos busz, mint például 6-os és 7-es jelzésű buszokkal is könnyen megközelíthető.

Vélemények

180 értékelés
2019. augusztus
2019. augusztus
Várakozási idő alatt dokumentumfilmet nézhettem Németországrol ami nem mindennapos h egy rendelőbe tv legyen,normalis műsorral. Hamar sorra kerültem es nagyon kedves volt velem mindenki,ugy magyarázták el a gyogyszerem szedését h az egyértelmű lett számomra,szép tiszta,igényes volt mind a váró mind a rendelő. Összességében abszolute meg voltam elégedve mindennel....Köszönöm mégegyszer. 🙂
Nem volt ilyen. 🙂
2019. augusztus
2019. augusztus
Nagyon kedvesek és minden vizsgálatot elvégeztek, sőt még többet is, mind ezt sokkal elfogadhatóbb áron mint gondoltam
2019. augusztus
Nagyon készségesen mindent elmagyarázott Doktor úr.
Nincs
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. július
Nagyon kedves és figyelmes a Dr Úr, érti a dolgát. Picit várnom kellett, de többször is elnézést kértek.
2019. július
2019. július
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése