2 378 682 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Ács Miklós magánrendelése

Dr. Ács Miklós magánrendelése

1111 Budapest, XI. kerület,
Karinthy Frigyes utca 2. II.emelet 2.ajtó 22-es kapucsengő
(Lágymányos)
4.81 | 496 értékelés
Információk a rendelőről

    !!!    FELHÍVJUK PÁCIENSEINK FIGYELMÉT. HOGY DECEMBER 1-TŐL A RENDELŐ CÍME MEGVÁLTOZIK. ÚJ CÍM:      1111 BUDAPEST,Karinthy Frigyes utca 2. II. emelet 2.ajtó 22-es kapucsengő   !!!                                                   Dr. Ács Miklós szülész-nőgyógyász szakorvos szeretettel várja pácienseit magánrende...

Tovább olvasom
Dr. Ács Miklós magánrendelése

Dr. Ács Miklós magánrendelése

Információk a rendelőről

    !!!    FELHÍVJUK PÁCIENSEINK FIGYELMÉT. HOGY DECEMBER 1-TŐL A RENDELŐ CÍME MEGVÁLTOZIK. ÚJ CÍM:      1111 BUDAPEST,Karinthy Frigyes utca 2. II. emelet 2.ajtó 22-es kapucsengő   !!!                                                   Dr. Ács Miklós szü...
Tovább olvasom
1111 Budapest, XI. kerület, Karinthy Frigyes utca 2. II.emelet 2.ajtó 22-es kapucsengő (Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

    !!!    FELHÍVJUK PÁCIENSEINK FIGYELMÉT. HOGY DECEMBER 1-TŐL A RENDELŐ CÍME MEGVÁLTOZIK. ÚJ CÍM:      1111 BUDAPEST,Karinthy Frigyes utca 2. II. emelet 2.ajtó 22-es kapucsengő   !!!                                                

 

Dr. Ács Miklós szülész-nőgyógyász szakorvos szeretettel várja pácienseit magánrendelésén teljes körű nőgyógyászati kivizsgálásra. 

Galéria

Megközelíthetőség

A rendelő a Móricz Zsigmond körtértől mindössze pár perc sétára található. A Móricz Zsigmond körtér könnyen megközelíthető a 4-es metroval, 6-os villamossal, valamint számos busz, mint például 6-os és 7-es jelzésű buszokkal is könnyen megközelíthető.

Vélemények

4.81 az 5-ből
496 értékelés alapján
5 csillag
79 %
4 csillag
20 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.73
Tisztasága 4.8
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.84
Megközelíthetősége 4.81

Részletes vélemények

Noémi
2022. június
Mindenki nagyon aranyos volt, családias környezet, hangulatos rendelő kellemes zenével. Eseményutánira volt szükségem, amit meg is kaptam. Gondoltam ha már így alakult, akkor rákszűrést is kérek meg egy visszajelzést, hogy minden oké e odabent. Egyébként szerintem abszolút nem drága hely. Egyből kaptam időpontot is, késés csak 20 perc volt kb. Mammográfiára is majd még visszamegyek. Nyilván volt negatív dolog is, de összességében inkább pozitív élményként tekintek rá vissza!🥰
Ahogy már korábban előttem is írták, tényleg nagyon tukmálják azokat a fotókat! Hiába mondtam, hogy nem kérem, azért is kaptam hármat, később eszembe jutott, hogy legalább megviccelek valakit azzal, hogy terhes vagyok😂 A Doktor úr nyitva hagyta az ajtót miközben szétpakolt lábakkal feküdtem az ágyon😬 Illetve a hüvelygyűrűről szóló kampányt nekem is meg kellett hallgatnom ( de lehet csak azért, mert eseményutániért mentem).
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Nem kellett sokat várnom, a doktor úr és az asszisztense is nagyon kedves, segítőkész.
A rendelővel kapcsolatban nem volt kellemetlen tapasztalatom.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
A doktor úr és az asszisztens is nagyon kedves volt.
Bizonyos vizsgálatokról meg sem kérdeztek, így a fizetendő összeg közel 4x annyiba került mint terveztem.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
-
1,5 oras csuszassal fogadtak, a vizsgalat alatt ketszer is besetelt az asszisztens. Teljes volt a kaosz.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Jó megközelíthetőség. Hangulatos, igényes környezet. Tisztaság.
-
Kamilla
2022. február
Kellemes hangulatú, tágas szép rendelő. Figyelnek a higiéniára.
-
Anikó
2022. február
Kellemes környezet, lágy zene várakozás közben. Kellemes környezet, lágy zene várakozás közben. Kellemes környezet, lágy zene várakozás közben. Kellemes környezet, lágy zene várakozás közben. Kellemes környezet, lágy zene várakozás közben. Kellemes környezet, lágy zene várakozás közben. Kellemes környezet, lágy zene várakozás közben.
Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen. Még nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. február
Alapos, mindent részletesen és érthetően elmagyaráz a doktor úr.
-
Cintia
2022. január
Gyönyörű, igényes, tiszta hely, a váróban óriási kényelmes kanapékkal, nyugtató, lágy klasszikus zenével.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
-
Amelyik szobában volt az NST, nem volt fűthető. Mivel maga a vizsgálat aránylag hosszú, úgy kellemetlen volt egy idő után, fáztam.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése