578 301 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Borbély Ádám magánrendelése

Dr. Borbély Ádám magánrendelése

Dr. Borbély Ádám magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Borbély Ádám magánrendelése az EJTK Pszichológiai Terápiás Központban található.  Kellemes, nyugodt környezetben várja leendő pácienseit.
1111 Budapest, XI. kerület, Egry József u.19. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Dr. Borbély Ádám magánrendelése az EJTK Pszichológiai Terápiás Központban található. 

    Kellemes, nyugodt környezetben várja leendő pácienseit.

Megközelíthetőség

    A Móricz Zsigmond körtéről a 33-as jelzésű busszal a Budafoki út/Karinthy Frigyes út megállóig közlekedve, majd az Irinyi József utca felé egyenesen haladva jobbra a második utcába letérve található meg a rendelő. A 6-os villamossal ugyanezen megállóból indulva és ugyanaddig közlekedve is elérhető a rendelő.

Vélemények

3 értékelés
2019. augusztus
2019. augusztus
2018. július
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése