274 407 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Fábián Emília, PhD magánrendelése

Dr. Fábián Emília, PhD magánrendelése

Dr. Fábián Emília, PhD magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Millenáris Egészség Centrum épületében, a II. kerület szívében Belbudán, jól megközelíthető helyen, kifejezetten jó tömegközlekedéssel elérhető helyen található a több szakterületet kiszolgáló, elegáns, családias, legmodernebb diagnosztikai eszközökkel...
Tovább olvasom
1024 Budapest, II. kerület, Kis Rókus utca 17-19. fszt. (Millenáris)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Millenáris Egészség Centrum épületében, a II. kerület szívében Belbudán, jól megközelíthető helyen, kifejezetten jó tömegközlekedéssel elérhető helyen található a több szakterületet kiszolgáló, elegáns, családias, legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és készülékekkel felszerelt magánrendelő.

Parkolás

    A környező utcákban valamint a 100 méterre lévő parkolóban

Vélemények

46 értékelés
2019. július
2019. május
Kellemes, nyugodt, diszkrét váró és személyzet
2019. május
2019. április
2019. február
2019. január
2019. január
a rendelő felszereltsége
2019. január
Főorvos asszony egy csodálatos és szakmailag, emberileg is kiváló személyiség! Kedves és teljes körű kivizsgálás és tanácsadás, mely korrekt, érthető. Személyisége magával ragadó, valamint figyelmes, alapos. Csak is ajánlani tudom mindenkinek, aki korrekt és tökéletes ellátásra vágyik. Korszerű és lényegre törő, valamint egyszerűen olyan problémáimat oldotta meg, amit már 5 éve sehol , senki nem tudott. Azóta is hozzá járok és teljes mértékben bízom benne! Köszönöm! Fogd Józsefné Zoé
2018. november
2018. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése