885 330 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gábor Imre magánrendelése

Dr. Gábor Imre magánrendelése

2890 Tata,
Vértesszőlősi út 22.
(106)
Információk a rendelőről

Dr. Gábor Imre magánfogorvos rendelője Tata egyik legszebb környékén található.  A rendelőben modern technikai felszereltséggel várják leendő pácienseiket, mind Tata, mind Tatabánya vonzáskörzetéből. Céljuk a leghatékonyabb módszerek alkalmazásával fogászati problémák precíz, gyors, magas szintű szakellátása megfizethe...

Tovább olvasom

Dr. Gábor Imre magánrendelése

Információk a rendelőről

Dr. Gábor Imre magánfogorvos rendelője Tata egyik legszebb környékén található.  A rendelőben modern technikai felszereltséggel várják leendő pácienseiket, mind Tata, mind Tatabánya vonzáskörzetéből. Céljuk a leghatékonyabb módszerek alkalmazásával fogász...
Tovább olvasom
2890 Tata, Vértesszőlősi út 22.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
2890 Tata, Vértesszőlősi út 22.

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gábor Imre magánfogorvos rendelője Tata egyik legszebb környékén található.  A rendelőben modern technikai felszereltséggel várják leendő pácienseiket, mind Tata, mind Tatabánya vonzáskörzetéből. Céljuk a leghatékonyabb módszerek alkalmazásával fogászati problémák precíz, gyors, magas szintű szakellátása megfizethető áron.
 
A foglalás lemondása kizárólag a foglalást megelőzően minimum 24 órával történhet. Ezen belüli lemondás, illetve előzőleg le nem mondott foglalás esetén új időpontot csak a konzultáció vizitdíján felüli 50%- os felár ellenáben áll módunkban adni.
 

Megközelíthetőség

Tatán az Öreg-tóval szembeni főútról megközelíthető, a rendelő a Vértesszőlősi út 22. szám alatt található, a Wass Albert és Deák Ferenc utca között.

Parkolás

Kiépített parkoló a rendelő előtt.

Vélemények

106 értékelés
2020. február
2020. február
Gyors, szakszerű ellátás, jó kommunikáció.
Nem volt ilyen.
2020. február
Emberség
2020. február
2020. február
2020. február
Első alkalommal voltam itt, leellenőrizte a fogaimat, semmi problémát nem talált és még pénzt sem fogadott el.
2020. február
2020. február
A doktor úr nagyon figyelmes, kedves, és amire kíváncsi voltam elmagyarázta.
Nem volt ilyen.
2020. január
2019. december
Fájdalommentes volt a kezelés.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése