373 629 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Dr. Gábor Imre magánrendelése

Dr. Gábor Imre magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Gábor Imre magánfogorvos rendelője Tata egyik legszebb környékén található.  A rendelőben modern technikai felszereltséggel várják leendő pácienseiket, mind Tata, mind Tatabánya vonzáskörzetéből. Céljuk a leghatékonyabb módszerek alkalmazásával fogász...
Tovább olvasom
2890 Tata, Vértesszőlősi út 22.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Gábor Imre magánfogorvos rendelője Tata egyik legszebb környékén található.  A rendelőben modern technikai felszereltséggel várják leendő pácienseiket, mind Tata, mind Tatabánya vonzáskörzetéből. Céljuk a leghatékonyabb módszerek alkalmazásával fogászati problémák precíz, gyors, magas szintű szakellátása megfizethető áron.
   
  A foglalás lemondása kizárólag a foglalást megelőzően minimum 24 órával történhet. Ezen belüli lemondás, illetve előzőleg le nem mondott foglalás esetén új időpontot csak a konzultáció vizitdíján felüli 50%- os felár ellenáben áll módunkban adni.
   

Megközelíthetőség

  Tatán az Öreg-tóval szembeni főútról megközelíthető, a rendelő a Vértesszőlősi út 22. szám alatt található, a Wass Albert és Deák Ferenc utca között.

Parkolás

  Kiépített parkoló a rendelő előtt.

Vélemények

82 értékelés
2019. szeptember
2019. augusztus
2019. augusztus
Fájdalom mentes
nincs
2019. augusztus
2019. augusztus
Félelmemet jól lereagálták.
Nem volt.
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. július
2019. július
Nagyon kedvesek, segítőkészek.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése
 
{{-- Minden jog fenntartva © 2019 www.foglaljorvost.hu--}}