573 732 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Dr. Gábor Imre magánrendelése

Dr. Gábor Imre magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Gábor Imre magánfogorvos rendelője Tata egyik legszebb környékén található.  A rendelőben modern technikai felszereltséggel várják leendő pácienseiket, mind Tata, mind Tatabánya vonzáskörzetéből. Céljuk a leghatékonyabb módszerek alkalmazásával fogász...
Tovább olvasom
2890 Tata, Vértesszőlősi út 22.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Gábor Imre magánfogorvos rendelője Tata egyik legszebb környékén található.  A rendelőben modern technikai felszereltséggel várják leendő pácienseiket, mind Tata, mind Tatabánya vonzáskörzetéből. Céljuk a leghatékonyabb módszerek alkalmazásával fogászati problémák precíz, gyors, magas szintű szakellátása megfizethető áron.
   
  A foglalás lemondása kizárólag a foglalást megelőzően minimum 24 órával történhet. Ezen belüli lemondás, illetve előzőleg le nem mondott foglalás esetén új időpontot csak a konzultáció vizitdíján felüli 50%- os felár ellenáben áll módunkban adni.
   

Megközelíthetőség

  Tatán az Öreg-tóval szembeni főútról megközelíthető, a rendelő a Vértesszőlősi út 22. szám alatt található, a Wass Albert és Deák Ferenc utca között.

Parkolás

  Kiépített parkoló a rendelő előtt.

Vélemények

97 értékelés
2019. december
Fájdalommentes volt a kezelés.
2019. december
2019. december
Gyors, pontos
2019. december
Nagyon kedvesek voltak.... Fájdalom mentesen be lett tömve a fogam....
Nem volt
2019. december
2019. december
2019. december
Időpontban nem volt csúszás.Letörött gyökérkezelt foggal mentem.Töméssel helyre lehetett hozni.gyorsan kész volt.
nincs
2019. december
2019. december
Gyors szakszerű ellátás.
Nem volt.
2019. december
15.30-ra volt időpontom,mivel nem először járok a doktorúrnál,megpróbáltam fél órával előbb érkezni,hátha előbb bejutok,és ahogy már többször is tapasztaltam igy is lett 15..20-ra már kint is volt a fogam!
Igazából ide csak azt tudom irni,hogy azon kivül,hogy elveszitettem egy fogam és egy kis pénzem nem volt más kellemetlen tapasztalatom.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése