826 680 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

Információk a rendelőről


A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni. Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán külön...
Tovább olvasom
1061 Budapest, VI. kerület, Bajza u. 54. 1/1 (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni.

  Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán különleges enteriőrben, melyekkel a legmagasabb ügyféligényeket is ki tudjuk elégíteni.

  Meggyőződésünk, hogy a valódi szépség alapja az egészség. Ezért központunkban a klasszikus plasztikai beavatkozásokon és szépészeti kezeléseken túl, magánegészségügyi szolgáltatásokat is nyújtunk. Mindezt egy helyen, elegáns, különleges környezetben.

  Központunk Budapest diplomata negyedében, 400 négyzetméteren áll pácienseink rendelkezésére, a következő szakorvosi és szépészeti szolgáltatásokkal:

  • plasztikai sebészet
  • esztétikai kezelések
  • belgyógyászat
  • bőrgyógyászat
  • dietetika
  • gasztroenterológia
  • endokrinológia
  • laboratórium
  • nőgyógyászat
  • urológia

  Szakorvosgárdánk több évtizedes tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberekből áll. Ők gondoskodnak arról, hogy a választott szolgáltatás eredményeként valóban elégedett legyél a külsőddel, és jó egészségnek örvendj.

  Ápoló és segítő személyzetünk tagjai gondoskodó, pozitív személyiségükkel segítik a pácienseink gyógyulását és szépülését.

Megközelíthetőség

  A klinika Buda és a belváros felől a Lánchíd-Andrássy út-Kodály Körönd-Benczúr utca-Bajza utca útvonalon, a pesti külső kerületek felől a Városligeten át az Andrássy út-Bajza utca útvonalon közelíthető meg. Tömegközlekedéssel: • M1 földalatti Bajza utcai megálló. • 105-ös autóbusz Bajza utcai megálló. • 72-es trolibusz Bajza utcai megálló.

Parkolás

  Autóval érkezve a Bajza utcában és a környező utcákban találhatók fizetős parkolási lehetőségek.

Nyitva tartás

  Hétfőtől Csütörtökig 8-20 óráig Pénteken 8-15 óráig

Vélemények

5 értékelés
2020. július
Gyorsan kaptam időpontot.
Várni kellett, kicsit több mint 15 percet.
2020. július
Gyönyörű, a részletekre is figyelnek. Már a lépcsőházban érezni a kellemes illatot, fantasztikus az enteriőr, kényelmes, tágas váróban vártam. Kicsit várni kellett ugyan, de a kávé kárpótolt. Közben sem hagytak magamra, egy ajándék konzultáción vehettem részt a csúszást kárpótlandó. Ajánlom!
2020. június
Nagyon kedves fogadtatásban részesültünk, kávéval/ vízzel kínáltak míg vártunk, a kisfiam azóta is emlegeti, hogy "milyen kedves volt a néni hogy adott nekem lapot és ceruzát" :) Köszönjük szépen! Nagyon köszönjük
Nem tapasztaltam ilyet.
2020. június
exkluziv környezet, tisztasag elegáns varo
a honlapjukon 29 000 Ft van feltuntetve egy nogyogyaszati vizsgalatert ehhez kepest a lanyommal 100 000 Ft öt fizettünk nem volt egyertelmu a, kommunikacio kifizettuk de maskor nem jövünk ide a szemelyzet foleg a noverek recepciosok lehetnek kedvesebb profibb ennyi penzert
2020. május
Gyönyörű hely, kedves fogadtatás. Alig kellett várnom, azt is lenyűgöző környezetben.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése