977 178 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

1061 Budapest, VI. kerület,
Bajza u. 54. 1/1
(Terézváros)
(12)
Információk a rendelőről

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni. Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán különleges enteriőrben, melyekkel a legmagasabb ügyféligényeket is ki...

Tovább olvasom

Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

Információk a rendelőről

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni. Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán külön...
Tovább olvasom
1061 Budapest, VI. kerület, Bajza u. 54. 1/1 (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1061 Budapest, VI. kerület, Bajza u. 54. 1/1 (Terézváros)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni.

Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán különleges enteriőrben, melyekkel a legmagasabb ügyféligényeket is ki tudjuk elégíteni.

Meggyőződésünk, hogy a valódi szépség alapja az egészség. Ezért központunkban a klasszikus plasztikai beavatkozásokon és szépészeti kezeléseken túl, magánegészségügyi szolgáltatásokat is nyújtunk. Mindezt egy helyen, elegáns, különleges környezetben.

Központunk Budapest diplomata negyedében, 400 négyzetméteren áll pácienseink rendelkezésére, a következő szakorvosi és szépészeti szolgáltatásokkal:

 • plasztikai sebészet
 • esztétikai kezelések
 • belgyógyászat
 • bőrgyógyászat
 • dietetika
 • gasztroenterológia
 • endokrinológia
 • laboratórium
 • nőgyógyászat
 • urológia

Szakorvosgárdánk több évtizedes tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberekből áll. Ők gondoskodnak arról, hogy a választott szolgáltatás eredményeként valóban elégedett legyél a külsőddel, és jó egészségnek örvendj.

Ápoló és segítő személyzetünk tagjai gondoskodó, pozitív személyiségükkel segítik a pácienseink gyógyulását és szépülését.

Megközelíthetőség

A klinika Buda és a belváros felől a Lánchíd-Andrássy út-Kodály Körönd-Benczúr utca-Bajza utca útvonalon, a pesti külső kerületek felől a Városligeten át az Andrássy út-Bajza utca útvonalon közelíthető meg. Tömegközlekedéssel: • M1 földalatti Bajza utcai megálló. • 105-ös autóbusz Bajza utcai megálló. • 72-es trolibusz Bajza utcai megálló.

Parkolás

Autóval érkezve a Bajza utcában és a környező utcákban találhatók fizetős parkolási lehetőségek.

Nyitva tartás

Hétfőtől Csütörtökig 8-20 óráig Pénteken 8-15 óráig

Vélemények

12 értékelés
2020. szeptember
2020. szeptember
Nagyon szép és stílusos berendezések, diszkrét illatok, világítások, Kellemes fogadtatás
Nem volt.
2020. szeptember
Igényes, tágas, tiszta, csendes.
2020. augusztus
2020. július
Mindenki nagyon segítôkész és kedves. Ilyen egyedi berendezésû rendelôvel még nem találkoztam.
2020. július
Amig varakoztam, kellemes zene szolt, a recepcios holgy kedves volt, s mindenrol tajekoztatott.
Nem volt.
2020. július
2020. július
Gyorsan kaptam időpontot.
Várni kellett, kicsit több mint 15 percet.
2020. július
Gyönyörű, a részletekre is figyelnek. Már a lépcsőházban érezni a kellemes illatot, fantasztikus az enteriőr, kényelmes, tágas váróban vártam. Kicsit várni kellett ugyan, de a kávé kárpótolt. Közben sem hagytak magamra, egy ajándék konzultáción vehettem részt a csúszást kárpótlandó. Ajánlom!
2020. június
Nagyon kedves fogadtatásban részesültünk, kávéval/ vízzel kínáltak míg vártunk, a kisfiam azóta is emlegeti, hogy "milyen kedves volt a néni hogy adott nekem lapot és ceruzát" :) Köszönjük szépen! Nagyon köszönjük
Nem tapasztaltam ilyet.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése