1 777 251 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

1061 Budapest, VI. kerület,
Bajza u. 54. 1/1
(Terézváros)
4.88 | 49 értékelés
Információk a rendelőről

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni. Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán különleges enteriőrben, melyekkel a legmagasabb ügyféligényeket is ki...

Tovább olvasom

Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

Információk a rendelőről

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni. Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán külön...
Tovább olvasom
1061 Budapest, VI. kerület, Bajza u. 54. 1/1 (Terézváros)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni.

Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán különleges enteriőrben, melyekkel a legmagasabb ügyféligényeket is ki tudjuk elégíteni.

Meggyőződésünk, hogy a valódi szépség alapja az egészség. Ezért központunkban a klasszikus plasztikai beavatkozásokon és szépészeti kezeléseken túl, magánegészségügyi szolgáltatásokat is nyújtunk. Mindezt egy helyen, elegáns, különleges környezetben.

Központunk Budapest diplomata negyedében, 400 négyzetméteren áll pácienseink rendelkezésére, a következő szakorvosi és szépészeti szolgáltatásokkal:

 • plasztikai sebészet
 • esztétikai kezelések
 • belgyógyászat
 • bőrgyógyászat
 • dietetika
 • gasztroenterológia
 • endokrinológia
 • laboratórium
 • nőgyógyászat
 • urológia

Szakorvosgárdánk több évtizedes tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberekből áll. Ők gondoskodnak arról, hogy a választott szolgáltatás eredményeként valóban elégedett legyél a külsőddel, és jó egészségnek örvendj.

Ápoló és segítő személyzetünk tagjai gondoskodó, pozitív személyiségükkel segítik a pácienseink gyógyulását és szépülését.

Az árlistában szereplő árak nem tartalmazzák a 7% (maximum 24.990,- Ft) szolgáltatási díjat.
 Megközelíthetőség

A klinika Buda és a belváros felől a Lánchíd-Andrássy út-Kodály Körönd-Benczúr utca-Bajza utca útvonalon, a pesti külső kerületek felől a Városligeten át az Andrássy út-Bajza utca útvonalon közelíthető meg. Tömegközlekedéssel: • M1 földalatti Bajza utcai megálló. • 105-ös autóbusz Bajza utcai megálló. • 72-es trolibusz Bajza utcai megálló.

Parkolás

Autóval érkezve a Bajza utcában és a környező utcákban találhatók fizetős parkolási lehetőségek.

Nyitva tartás

Hétfőtől Csütörtökig 8-20 óráig Pénteken 8-15 óráig

Vélemények

4.88 az 5-ből
49 értékelés alapján
5 csillag
86 %
4 csillag
14 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.92
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.84
Megközelíthetősége 4.76

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. május
Kedves fogadtatás
nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. február
-
Nem volt.
Benjámin
2021. február
Nagyon szép, tiszta, igényes. Diszkrét.
Kicsit kellemetlenül éreztem magam, hogy a padló is tisztább volt mint a ruhám. Am viccelek, minden szép meg fancy.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
Udvariasak, figyelmesek es kedvesek voltak.
Nem volt.
Csilla
2020. november
Nagyon alapos, kedves a doktorúr.
-
Evelin
2020. november
Nőgyógyászati szűrővizsgálaton vettem részt, a Dr. Goodwinban. Az egészségközpont egy igazán exkluzív környezetet biztosít a pácienseknek, meglepően korrekt ár-érték arányban, melyhez havonta megujuló promóciót is csatolnak. Nem csak a hely, hanem az egészségügyi szolgáltatásuk is első osztályú. Nagyon kedves fogadtatásban volt részem. Csak ajánlani tudom !!
-
Katalin
2020. október
Gyönyörű, egzotikus környezet. A főnövér odaadó munkája. Minden részletre figyel, személyes kontakt a beteggel. A nőgyógyászati rendelő öltözőjének intimitása, felszereltsége. /Rugalmas anyagból vart szpknya, papucs, WC, bidé, betétek, törlőkendők/ ******
Nem volt ilyen
Rita
2020. október
Tisztaság, átlagon felüli higiénia. A covid alatt biztonságban éreztem magam, mert betartják az előírásokat.
-
Júlia
2020. október
Az októberi nőgyógyászati promóció keretén belül érkeztem ide. Nagyon meg vagyok elégedve! Profizmus, szakmaiság, korrektség!
-
Eszter
2020. október
Matyus Julietta plasztikai referens és tanácsadónő empatikus hozzáállásával nagyon meg voltam elégedve! Sokat köszönhetek neki, hogy jobban megértsem magam és ezáltal tényleg olyan döntést tudtam hozni, amellyel teljes mértékben tudok azonosulni! Az eredmény pedig lenyűgöző lett, ami természetesen pedig már Dr. Molnár Miklós érdeme. Köszönöm szívböl :)
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése