1 168 401 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

1061 Budapest, VI. kerület,
Bajza u. 54. 1/1
(Terézváros)
(45)
Információk a rendelőről

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni. Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán különleges enteriőrben, melyekkel a legmagasabb ügyféligényeket is ki...

Tovább olvasom

Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ

Információk a rendelőről

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni. Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán külön...
Tovább olvasom
1061 Budapest, VI. kerület, Bajza u. 54. 1/1 (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1061 Budapest, VI. kerület, Bajza u. 54. 1/1 (Terézváros)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot és az egészséget szeretnéd kiemelni.

Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán különleges enteriőrben, melyekkel a legmagasabb ügyféligényeket is ki tudjuk elégíteni.

Meggyőződésünk, hogy a valódi szépség alapja az egészség. Ezért központunkban a klasszikus plasztikai beavatkozásokon és szépészeti kezeléseken túl, magánegészségügyi szolgáltatásokat is nyújtunk. Mindezt egy helyen, elegáns, különleges környezetben.

Központunk Budapest diplomata negyedében, 400 négyzetméteren áll pácienseink rendelkezésére, a következő szakorvosi és szépészeti szolgáltatásokkal:

 • plasztikai sebészet
 • esztétikai kezelések
 • belgyógyászat
 • bőrgyógyászat
 • dietetika
 • gasztroenterológia
 • endokrinológia
 • laboratórium
 • nőgyógyászat
 • urológia

Szakorvosgárdánk több évtizedes tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberekből áll. Ők gondoskodnak arról, hogy a választott szolgáltatás eredményeként valóban elégedett legyél a külsőddel, és jó egészségnek örvendj.

Ápoló és segítő személyzetünk tagjai gondoskodó, pozitív személyiségükkel segítik a pácienseink gyógyulását és szépülését.

Megközelíthetőség

A klinika Buda és a belváros felől a Lánchíd-Andrássy út-Kodály Körönd-Benczúr utca-Bajza utca útvonalon, a pesti külső kerületek felől a Városligeten át az Andrássy út-Bajza utca útvonalon közelíthető meg. Tömegközlekedéssel: • M1 földalatti Bajza utcai megálló. • 105-ös autóbusz Bajza utcai megálló. • 72-es trolibusz Bajza utcai megálló.

Parkolás

Autóval érkezve a Bajza utcában és a környező utcákban találhatók fizetős parkolási lehetőségek.

Nyitva tartás

Hétfőtől Csütörtökig 8-20 óráig Pénteken 8-15 óráig

Vélemények

4.9 az 5-ből
45 értékelés alapján
5 csillag
84 %
4 csillag
16 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.9
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.8
Megközelíthetősége 4.8

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
Udvariasak, figyelmesek es kedvesek voltak.
Nem volt.
Csilla
2020. november
Nagyon alapos, kedves a doktorúr.
Evelin
2020. november
Nőgyógyászati szűrővizsgálaton vettem részt, a Dr. Goodwinban. Az egészségközpont egy igazán exkluzív környezetet biztosít a pácienseknek, meglepően korrekt ár-érték arányban, melyhez havonta megujuló promóciót is csatolnak. Nem csak a hely, hanem az egészségügyi szolgáltatásuk is első osztályú. Nagyon kedves fogadtatásban volt részem. Csak ajánlani tudom !!
Katalin
2020. október
Gyönyörű, egzotikus környezet. A főnövér odaadó munkája. Minden részletre figyel, személyes kontakt a beteggel. A nőgyógyászati rendelő öltözőjének intimitása, felszereltsége. /Rugalmas anyagból vart szpknya, papucs, WC, bidé, betétek, törlőkendők/ ******
Nem volt ilyen
Rita
2020. október
Tisztaság, átlagon felüli higiénia. A covid alatt biztonságban éreztem magam, mert betartják az előírásokat.
Júlia
2020. október
Az októberi nőgyógyászati promóció keretén belül érkeztem ide. Nagyon meg vagyok elégedve! Profizmus, szakmaiság, korrektség!
Eszter
2020. október
Matyus Julietta plasztikai referens és tanácsadónő empatikus hozzáállásával nagyon meg voltam elégedve! Sokat köszönhetek neki, hogy jobban megértsem magam és ezáltal tényleg olyan döntést tudtam hozni, amellyel teljes mértékben tudok azonosulni! Az eredmény pedig lenyűgöző lett, ami természetesen pedig már Dr. Molnár Miklós érdeme. Köszönöm szívböl :)
Andrea
2020. október
Nőgyógyászaton jártam náluk. Több éve elhúzódó problémámra kaptam végleges megoldást. Nagyon elégedett vagyok az orvossal és asszisztensével is. Máskor is jövök!!
Gabriella
2020. október
Minden hónapban van speciális ajánlatuk!
Sarolta
2020. október
Volt egy kis csúszás a rendelési időben, de a recepciósok nagyon kedvesek voltak, többször tájékoztattak. Kaptam capuccinot, pogácsát és ásványvizet is , hogy ezzel is elviselhetőbb legyen a várakozási idő.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése