814 518 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Horváth Éva magánrendelése

Dr. Horváth Éva magánrendelése

Dr. Horváth Éva magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Kedves Pácienseink,   A kialakult járványügyi helyzetben  úgy véljük,a legfontosabb feladatunk jelenleg az Önök, magunk és családtagjaink védelme.   Leginkább ezeket a szempontokat figyelembe véve a következő óvintézkedéseket vezetjük be a fertőzés t...
Tovább olvasom
1027 Budapest, II. kerület, Királyfürdő u. 4. (Országút)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Kedves Pácienseink,
   
  A kialakult járványügyi helyzetben  úgy véljük,a
  legfontosabb feladatunk jelenleg az Önök, magunk és családtagjaink védelme.
   
  Leginkább ezeket a szempontokat figyelembe véve a következő óvintézkedéseket vezetjük be a fertőzés továbbterjedésének elkerülése érdekében rendelőnkben:
   
  😷a fogászati ellátást bizonytalan ideig szüneteltetjük. Nagyon indokolt esetben sürgősségi  beavatkozást elvégzünk. Amennyiben panasza van telefonon érdeklődjön előbb!
   
   
  E rendkívüli nehéz döntés meghozatalával is az Önök bizalmát szeretnénk erősíteni!🙏🏻
   
  Hisszük,hogy összefogással,a szabályok betartásával sikerül megóvni magunkat,családtagjainkat,és most ez a legfontosabb!
   
  Bármilyen kérdéssel hívjanak minket a szokásos telefonszámon: +36708866427”  Dr. Horváth Éva fogszakorvos korszerű, kielégítő eszközparkú rendelőjében várja leendő pácienseit. 

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: 4-es 6-os villamossal a Margit híd budíi hídfő megállóig, majd kb. 6 perc séta

Vélemények

87 értékelés
2020. március
2020. március
Megnyugtató a hangulata a rendelőnek.
Nem volt ilyen.
2020. március
2020. március
Minden szuper volt.
-
2020. február
2020. február
A személyzet kedvessége
Nem volt
2020. január
Ennyire kedves, aranyos és profi fogorvosnál még sosem jártam! Horváth doktornő szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, az pedig, hogy milyen kellemes hangulatot teremt a rendelőben csak hab a tortán. Más fogászokkal ellentétben nem sajnálja az időt az alapos kivizsgálásra, a kezelés menetének elmagyarázására, ugyanakkor pontosan tartja az időpontokat, így nincs várakozási idő. Külön köszönet a kedves asszisztensének!
2020. január
Ennyire kedves, aranyos és profi fogorvosnál még sosem jártam! Horváth doktornő szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, az pedig, hogy milyen kellemes hangulatot teremt a rendelőben csak hab a tortán. Más fogászokkal ellentétben nem sajnálja az időt az alapos kivizsgálásra, a kezelés menetének elmagyarázására, ugyanakkor pontosan tartja az időpontokat, így nincs várakozási idő. Az asszisztense is tündéri, neki is külön szeretném megköszönni a kedvességét! Szívből ajánlom mindenkinek!
Nem volt!
2020. január
Kedvesek, figyelnek a páciensekre.
Nem volt.
2020. január
Helyszínen van röntgen készülék, így nem kell több helyre menni, egyből lehet az eredményeket értékelni.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése