756 270 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Jánky György magánrendelése

Dr. Jánky György magánrendelése

Dr. Jánky György magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Jánky György sebész, plasztikai sebész főorvos vagyok Ha megbízható plasztikai sebészt keres, forduljon hozzám bizalommal! Ambuláns és altatásos kis- és nagyműtéteket, teljeskörű korrekciós beavatkozásokat is végzek 1991 óta. Tevékenységi körömbe tart...
Tovább olvasom
1114 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 1. 3. em. (Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Jánky György sebész, plasztikai sebész főorvos vagyok Ha megbízható plasztikai sebészt keres, forduljon hozzám bizalommal! Ambuláns és altatásos kis- és nagyműtéteket, teljeskörű korrekciós beavatkozásokat is végzek 1991 óta. Tevékenységi körömbe tartozik (a teljesség igénye nélkül): - ránctalanítás (arcon, nyakon)- anyajegyek és egyéb bőrelváltozások eltávolítása- emlőkorrekció (mellfelvarrás, implantátum beültetése, befordult mellbimbó kiemelése) - fülplasztika, elálló fülek korrekciója- hasplasztika, zsírleszívás, saját zsírral való töltés- haj- és szemöldök beültetés- stb.

Megközelíthetőség

  A rendelő a Gellért fürdő mellett, a Bartók Béla úton található. Tömegközlekedéssel: a 7, 86, 173-as buszokkal; ill. a 18, 19, 41, 47, 49-es villamosokkal és a 4-es Metróval közelíthető meg. GPS koordináták: 47° 28' 59.41" N 19° 3' 10.49" E

Parkolás

  A Kemenes utcában, Kelenhegyi utcában térítés ellenében, illetve a Műszaki Egyetem előtti parkolóban ingyenesen lehet parkolni. At egyirányú Kemenes u. közepén bal oldalt sorompóval lezárt nagy udvari parkolóban utólag kell fizetni.

Nyitva tartás

  Hétfőn, csütörtökön 14 és 19 óra között. Előzetes telefonmegbeszélés után lehetőség van más időpontban is.

Vélemények

2017. október
2017. szeptember
2017. szeptember
2017. április
pontosság, gyorsaság
-
2017. április
minden
nincs
2017. január
csend, tisztaság, kis figyelmesség kikészítve a váróban
2016. július
Figyelmesség, ügyfélközpontúság, kedvesség. Gyors és hatékony kezelés.
2016. március
2016. február
2015. október
A betegközpontú figyelem
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése