883 104 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kassai Ildikó magánrendelése

Dr. Kassai Ildikó magánrendelése

1118 Budapest, XI. kerület,
Sümegvár utca 22/A
(Sasad)
Információk a rendelőről

Dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász szakorvos magánrendelője.

Dr. Kassai Ildikó magánrendelése

Dr. Kassai Ildikó magánrendelése

Információk a rendelőről

Dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász szakorvos magánrendelője.
1118 Budapest, XI. kerület, Sümegvár utca 22/A (Sasad)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
1118 Budapest, XI. kerület, Sümegvár utca 22/A (Sasad)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász szakorvos magánrendelője.

Megközelíthetőség

Megközelíthető 53-as busszal, (Haraszt utca, illetve Sümegvár utca megálló). Kis gyaloglással a Sasadi utcai megállótól (40, 87, 87A, 139, 0150, 150E, 153, 187, 239, 240, 240E, 250, 272)

Parkolás

van

Vélemények

2017. november
Végre olyan bőrgyógyásszal találkozhattam, aki a tünetek okát kereste és nem csak receptet írt. Alaposan megvizsgált, és azt a gyógyszert kaptam amitől a panaszom megszűnt. A doktornő kedves, megnyugtató, ami a betegek számára nagyon fontos. Beszélgetésünk alatt megtudtam, hogy állandóan továbbképzi magát.Hasznos tanácsokkal látott el. Köszönet érte.
2015. augusztus
Minden extra kérdésemre kaptam választ, nemcsak az adatokat rögzitette és receptet irt fel, hanem valoban meghallgatta a panaszokat. Amihez tudott, adott termékmintát, hogy jó lesz-e a bőrtipusomra. Igyekezett a gyerekemnek minel inkább természetes gyogymodot ajanlani és nem gyogyszeres csak vényre kaphato dolgokat irt fel. Nagyon kellemes csalodás volt a többi orvos után. Ár-érték arányban kiváló választás.
2013. június
2013. június
Kellemes környezetben található.
2013. május
Közel van, barátságos a hely, nagy tudású, közvetlen, segítőkész volt a doktornő, azóta voltam más vizsgálaton is. Szánt rám időt, türelmes volt, és olcsóbb, mint más, lepusztultabb, igénytelenebb pesti magánrendelőkben tapasztalt, hasonló kezelések. Ajánlottam másnak is.
Kicsi a váró. De ez adottság. Az orvosnak nehezebb ezzel együtt élni, mint nekünk pácienseknek.
2013. május
Nincs várakozási idő
2013. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése