321 987 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet

Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet

Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórház kellemes, zöldövezeti környezetben található meg. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően széleskörű ellátási lehetőséget biztosítanak a helyi és környéki lakosok számára. Telefonszám:35/505-00035/505-092
2660 Balassagyarmat, Rákóczi u. 125-127.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórház kellemes, zöldövezeti környezetben található meg. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően széleskörű ellátási lehetőséget biztosítanak a helyi és környéki lakosok számára.

  Telefonszám:
  35/505-000
  35/505-092

Megközelíthetőség

  A 22-es számú útról közvetlenül elérhető, a Helytörténeti Múzeum szomszédságában helyezkedik el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése