138 522 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Dr. Kiss Attila magánrendelése - SZOLNOK

Dr. Kiss Attila magánrendelése - SZOLNOK

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Kiss Attila érsebész magánrendelése. A magánrendelő Szolnok egyik legszebb részén helyezkedik el. A Doktor Úr hangulatos, korszerű magánrendelőjében fogadja gyógyulni vágyó pácienseit.
5000 Szolnok, Sóház u.8. 2/1

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Kiss Attila érsebész magánrendelése.

  A magánrendelő Szolnok egyik legszebb részén helyezkedik el. A Doktor Úr hangulatos, korszerű magánrendelőjében fogadja gyógyulni vágyó pácienseit.

Megközelíthetőség

  A rendelő a Sóház utca 8. szám alatt, a 2/1 épületben található. A megközelíthetőség alapján a Templom és Szapáry utca kereszteződéséből nyíló Sóház utca elején.

Nyitva tartás

  Csütörtök: 8.00-16.30

Vélemények

13 értékelés
2019. április
Gyorsaság, pontosság,
2019. április
2019. március
Kedves, figyelmes asszisztens és az orvos pontos tájékoztatása
nincs
2019. március
2019. február
2019. január
Nagyon kedves, készséges volt a doktor úr.
2019. január
Miindenki a betegért van és a kísérőkhöz is nagyon kedvesek voltak. Kellemes hangulat, tökéletes betegellátás, derű és nyugalom sugárzik a betegről és az itt dolgozókról egyaránt.
Nincs ilyen.
2019. január
2019. január
2018. október
A kezelés alatti kellemes hangulat.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése