576 927 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Dr. Kiss Attila magánrendelése - SZOLNOK

Dr. Kiss Attila magánrendelése - SZOLNOK

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Kiss Attila érsebész magánrendelése. A magánrendelő Szolnok egyik legszebb részén helyezkedik el. A Doktor Úr hangulatos, korszerű magánrendelőjében fogadja gyógyulni vágyó pácienseit.
5000 Szolnok, Sóház u.8. 2/1

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Kiss Attila érsebész magánrendelése.

  A magánrendelő Szolnok egyik legszebb részén helyezkedik el. A Doktor Úr hangulatos, korszerű magánrendelőjében fogadja gyógyulni vágyó pácienseit.

Megközelíthetőség

  A rendelő a Sóház utca 8. szám alatt, a 2/1 épületben található. A megközelíthetőség alapján a Templom és Szapáry utca kereszteződéséből nyíló Sóház utca elején.

Nyitva tartás

  Csütörtök: 8.00-16.30

Vélemények

36 értékelés
2020. január
A tudása és közvetlensége!
Nem volt!
2020. január
Kedves orvos mi ndent precizen érthetően elmagyaráz.
Minden tökéletes volt
2020. január
Tisztelt orvos Úr és asszisztens nője nem közölte velem, hogy nem szándékozik miattam kinyitni a rendelőt. A napján még fel is hívtak, hogy tudok e menni hamarabb. Sajnos nem tudtam menni. Budapestről mentem hozzájuk. Az ajtó előtt tapasztaltam, hogy nincsen ott senki. A reggeli órákban hívott szám nem volt elérhető már.
2019. december
2019. december
Kényelmes, tágas.
Nem volt.
2019. november
Nem volt ilyen.
2019. november
Megérkezésem után, rövid várakozási idő után fogadott a doktor úr, miután az adataimat a recepción felvették.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2019. október
2019. október
Nyugodt környezetben várakozás. Mindenki nagyon kedves és segítő kész. Vidáman telt az idő a műtét altat. Teljesen fájdalom mentes volt a műtét.
nincs
2019. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése