423 720 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kontra Mónika magánrendelése

Dr. Kontra Mónika magánrendelése

Dr. Kontra Mónika magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A MOM Park mögött a Süss Nándor sétányon a 24. szám alatt barátságos, modern és kellemes környezetben várjuk kedves pácienseinket.
1126 Budapest, XII. kerület, Süss Nándor sétány 24. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A MOM Park mögött a Süss Nándor sétányon a 24. szám alatt barátságos, modern és kellemes környezetben várjuk kedves pácienseinket.

Megközelíthetőség

    A Déli Pályaudvartól mindössze 15 percnyi távolságra található. A 17-es és 61-es villamossal a Csörsz utcáig közlekedve, majd a Csörsz utcán a Gesztenyés-kert irányába haladva a MOM Park mögött található.

Parkolás

    A MOM Park mélygarázsában is könnyedén megoldható.

Vélemények

1 értékelés
2019. augusztus
Barátságos fogadtatás
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése