765 252 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Machó Adrienn magánrendelése

Dr. Machó Adrienn magánrendelése

Dr. Machó Adrienn magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Nyitva tartás, rendelési idő változása: hétfő, szerda, csüt, péntek 15-20, szombaton: 10-16 a váróban a járvány ideje alatt nem lehet tartózkodi ihigiéniai elvárások, például: maszk használata, az orvosnak kötelező, kézmosás a rendelőbe érkezést...
Tovább olvasom
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 38/a. I/0.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  • Nyitva tartás, rendelési idő változása: hétfő, szerda, csüt, péntek 15-20, szombaton: 10-16 a váróban a járvány ideje alatt nem lehet tartózkodi

  • ihigiéniai elvárások, például: maszk használata, az orvosnak kötelező, kézmosás a rendelőbe érkezést követően javasolt a kliensnek, a kézfogást mellőzöm

  • higiéniai intézkedések, fokozott fertőtlenítési munkálatok a rendelőben rendelés előtt és után

  • járványügyi eljárás a páciensekkel szemben, kikérdezés külföldi tartózkodásról, ha ez két héten belül történt, on-line konzultációt jav.

  • igyekszek a kilenseket on-line ellátni
  Dr. Machó Adrienn pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos magánrendelése.

  A rendelőben pár- és családterapeuta is dolgozik, így bátran keressék a doktornőt ilyen problémák esetén is.

Megközelíthetőség

  A kapucsengőn "Burszki-Machó" név van feltüntetve.

Vélemények

56 értékelés
2020. május
2020. február
2019. szeptember
A doktornő felkészült, barátságos, és nagyon érti a szakmáját. A gyógyszerekkel is óvatos, nekem egy másik orvos írt fel gyógyszert egy hónapja, amit nemrég váltottam ki. Növelte a szorongást, erre a háziorvos adott szorongásoldót. Nem akarta azonnal megvaltoztatni (Machó doktornő) a gyógyszerelést, hanem ajánlotta, hogy csökkentett adaggal várjunk még két hetet, pszichoterápia mellett. Kedves, és megnyugtató, megértő szakember.
Nem engedett be egyből a kapun, hanem lejött értem. Ez tulajdonképpen nem negatív tényező, maximum a 2-3 perces várakozás.
2019. augusztus
2019. június
Nem volt
260 km és zárt ajtó, köszönöm szépen. Jó lenne ha az orvosoknàl is lenne következménye, ha mások idejével és pénzével játszadoznak.
2019. június
2019. május
A doktornő kellemes stílusa, megfelelő hozzáállása és szakértelme megnyugtató és hasznos volt számomra.
2019. május
A macskája.
2019. április
2019. április
Kényelmes volt a fotel. Nem volt személyzet.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése