748 995 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Dr. Markó Lóránt magánrendelése

Dr. Markó Lóránt magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Debrecen bőrgyógyász Tisztelt látogató, kedves betegek! Debrecenben a Varga utcán nyugodt, igényes környezetben, előzetes bejelentkezést követően végzek bőrgyógyászati és nemigyógyászati magánrendelést. Nézzen körül a rendelőmben: http://www.drmarko.hu...
Tovább olvasom
4024 Debrecen, Varga utca 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Debrecen bőrgyógyász Tisztelt látogató, kedves betegek! Debrecenben a Varga utcán nyugodt, igényes környezetben, előzetes bejelentkezést követően végzek bőrgyógyászati és nemigyógyászati magánrendelést. Nézzen körül a rendelőmben: http://www.drmarko.hu/kapcsolat Az esztétikai kezelések iránt érdeklődők botox kezelést, hialuronsavas ráncfeltöltést, valamint a bőr megfiatalítását beindító finomszálas arcfiatalítást (thread) végzek. FONTOS: A kevesebb itt is több! A nagy léptékű, drasztikus beavatkozást sokan később megbánják. A szolgáltatásaimról itt találhat bővebb tájékoztatást: http://www.drmarko.hu/szolgaltatasok Célom, hogy az arc ne változzon drasztikusan, hanem kis lépésekben, fokozatosan fiatalodjon. Nem szeretnénk, ha másnap a munkatársak szótlanul állnának a döbbenettől! A cél azonban, hogy a következő osztálytalálkozón a legjobb barátnőnk megkérdezze, hogy mi a titka fiatalságunknak? Ha kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérem, nyugodtan hívjon fel, az még nem jelent elkötelezettséget! Visszajáró betegeim a honlapomon regisztrálhatnak időpontot. Várom Tisztelettel: Dr. Markó Lóránt

Megközelíthetőség

  Kövesse a 2-es számot! Varga u. 1. szám alatt a 2. kaputelefon csengőt kell megnyomni. A rendelő az 1 emeleten található. A rendelő ajtajánál a 2 csengővel kell csengetni. A rendelőbe beérve a 2. rendelőbe fáradjon be, foglaljon helyet!

Parkolás

  Varga utcában parkolási lehetőség - fizetős övezet 18 óráig

Nyitva tartás

  hétfő: 16 órától, péntek 14 órától (csak esztétikai beavatkozás)

Vélemények

3 értékelés
2019. július
Átfogó teljeskörű vizsgálat (nem csak az adott problémára vonatkozva). Közvetlen, nyitott komunikáció.
2019. április
Nagyon kedves és közvetlen a doktor úr! Ajanlani fogom masoknak is!
2018. szeptember
Közvetlen, határozott és korrekt. Teljes körű tájékoztatás kaptam.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése