423 690 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mericli Metin magánrendelése

Dr. Mericli Metin magánrendelése

Dr. Mericli Metin magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


1075 Budapest, VII. kerület, Károly körút 13-15. 2.em.12. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Vélemények

376 értékelés
2019. október
A Károly krt.-i rendelőt az épületen belül kicsit nehéz megtalálni annak, aki még sosem járt itt, de maga a rendelő, kellemes, jó hangulatú, tiszta és igényes volt.
Sajnos a kapunál nehezen jutottam be a lépcsőházba. Nem volt kiírva vagy nem volt egyértelműen látható a rendelő vagy az orvos neve.
2019. október
A Doktor úr kedves és figyelmes volt.
2019. október
2019. október
2019. október
Ahogy beleptém a rendelőbe egy kedves hölgy fogadott mosolygósan és megmutatta ki után következem. A doktor Úrral először találkoztam, de nem bántam meg!! Mosolygós, profi, közvetlen.
Nem volt
2019. október
2019. október
2019. október
2019. október
Az orvos nyugalma és lelkiismeretessége
nem volt
2019. október
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése