145 383 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. NOSE - III. kerület

Dr. NOSE - III. kerület

Dr. NOSE - III. kerület

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Szolgáltatásaink közül kiemelendő az ambulanter ésfájdalommentesen végezhető radiofrekvenciás mandulaműtét, illetve a horkolás megszüntetése, továbbá állapotfelmérés és alvási teszt kivitelezése.Igény szerint lehetőséget biztosítunk teljes körű fül-orr-gé...
Tovább olvasom
1038 Budapest, III. kerület, Bokor utca 15. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Szolgáltatásaink közül kiemelendő az ambulanter ésfájdalommentesen végezhető radiofrekvenciás mandulaműtét, illetve a horkolás megszüntetése, továbbá állapotfelmérés és alvási teszt kivitelezése.
  Igény szerint lehetőséget biztosítunk teljes körű fül-orr-gégészeti, allergológiai kivizsgálásra és tanácsadásra. Gyermekek fül-orr-gégészeti vizsgálatát és kezelését is vállaljuk, akár hétvégén is.

Akadálymentes

  Igen

Nyitva tartás

  Előzetes bejelentkezés szerint.

Vélemények

2015. március
2014. november
2014. augusztus
Kedvesek voltak.
2014. augusztus
2014. augusztus
Pontos preciz emberi hozzâ āllāsa a problĕmāhoz.
2014. augusztus
2014. július
2014. július
2014. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése