1 695 450 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. NOSE - III. kerület

Dr. NOSE - III. kerület

1038 Budapest, III. kerület,
Bokor utca 15.
(Óbuda)
Információk a rendelőről

Szolgáltatásaink közül kiemelendő az ambulanter ésfájdalommentesen végezhető radiofrekvenciás mandulaműtét, illetve a horkolás megszüntetése, továbbá állapotfelmérés és alvási teszt kivitelezése.Igény szerint lehetőséget biztosítunk teljes körű fül-orr-gégészeti, allergológiai kivizsgálásra és tanácsadásra. Gyermekek f...

Tovább olvasom
Dr. NOSE - III. kerület

Dr. NOSE - III. kerület

Információk a rendelőről

Szolgáltatásaink közül kiemelendő az ambulanter ésfájdalommentesen végezhető radiofrekvenciás mandulaműtét, illetve a horkolás megszüntetése, továbbá állapotfelmérés és alvási teszt kivitelezése.Igény szerint lehetőséget biztosítunk teljes körű fül-orr-gé...
Tovább olvasom
1038 Budapest, III. kerület, Bokor utca 15. (Óbuda)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink közül kiemelendő az ambulanter ésfájdalommentesen végezhető radiofrekvenciás mandulaműtét, illetve a horkolás megszüntetése, továbbá állapotfelmérés és alvási teszt kivitelezése.
Igény szerint lehetőséget biztosítunk teljes körű fül-orr-gégészeti, allergológiai kivizsgálásra és tanácsadásra. Gyermekek fül-orr-gégészeti vizsgálatát és kezelését is vállaljuk, akár hétvégén is.

Akadálymentes

Igen

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés szerint.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
44 %
4 csillag
44 %
3 csillag
0 %
2 csillag
11 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.44
Tisztasága 4.89
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.22
Megközelíthetősége 4.44
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése