1 574 484 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Ördög János magánrendelése - Jászberény

Dr. Ördög János magánrendelése - Jászberény

5100 Jászberény,
Jubileum utca 16.
Információk a rendelőről

Rendelőnk 15 éve az elsők között jár az egészség megőrzésében és a gyógyításban! A legmodernebb elektrotechnika és informatika segítségével működő biofizikai orvoslást integrálva a legelismertebb természetgyógyászati módszerekkel igyekszünk a betegséget előidéző tényezőket kiküszöbölni, a szervezet teljes védekező rend...

Tovább olvasom
Dr. Ördög János magánrendelése - Jászberény

Dr. Ördög János magánrendelése - Jászberény

Információk a rendelőről

Rendelőnk 15 éve az elsők között jár az egészség megőrzésében és a gyógyításban! A legmodernebb elektrotechnika és informatika segítségével működő biofizikai orvoslást integrálva a legelismertebb természetgyógyászati módszerekkel igyekszünk a betegséget e...
Tovább olvasom
5100 Jászberény, Jubileum utca 16.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rendelőnk 15 éve az elsők között jár az egészség megőrzésében és a gyógyításban! A legmodernebb elektrotechnika és informatika segítségével működő biofizikai orvoslást integrálva a legelismertebb természetgyógyászati módszerekkel igyekszünk a betegséget előidéző tényezőket kiküszöbölni, a szervezet teljes védekező rendszerét helyreállítani - így érve el igen jó eredményeket a betegségek megelőzésében és teljes körű, holisztikus kezelésében. Országosan egyedülálló az általunk bevezetett „BIO-BÉBI program” a termékenységi és terhességi zavarok kezelésében.

Parkolás

a rendelő előtt

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése